Stel zelf jouw overkapping samen in 3D

Stel zelf jouw overkapping samen in 3D

Het liefst willen we het hele jaar door genieten van het buitenleven. Met een overkapping in de tuin zorg je ervoor dat het buiten genieten wordt verlengd. Alleen welk type overkapping kies je? Ga je voor een standaard model of stel je zelf een overkapping geheel naar eigen smaak samen? Met de nieuwe 3D app van Trendhout ga je zelf aan de slag om jouw droomoverkapping samen te stellen. Kijk je mee?

Ontdek de app

Hoe werkt de 3D app?

Met de app kun je alle constructies welke Trendhout heeft configureren. Op deze manier stel je gemakkelijk jouw houten overkapping, veranda of kapschuur samen. Door middel van de app kun je stapsgewijs een standaard model overkapping voorzien van alle mogelijke opties. Denk hierbij aan wanden, ramen, deuren en/of glazen schuifwanden. Je kunt hierbij ook alle vormen, van fundering tot dakbedekking, aan het model toevoegen. Als kers op de taart kun je ook nog de gewenste kleur(en) aangeven.

Allereerst wordt er gevraagd welke categorie je graag in de tuin wilt hebben staan. Kies je voor een veranda, een overkapping met plat dak, een overkapping met een zadeldak of misschien wel voor een kapschuur? Vervolgens kies je het type onderbouw uit. Tijdens deze stap kun je de afmetingen, de diepte en de breedte kiezen van de overkapping. 

Dan wordt het nu tijd om de aankleding van de constructie uit te gaan kiezen. Kies als eerste voor de wanden van de constructie. Hierbij heb je de keuze uit enkele of dubbele houten wanden, glaswanden met een industriële uitstraling, Louvre panelen, hekwerken en glazen schuifwanden. Welk type wand je kunt kiezen verschilt per type model van de overkapping.

Bekijk hier de 3D app van Trendhout

Wanneer je de wanden hebt staan, bepaal je welke deuren je graag in de overkapping wilt hebben. Hierbij heb je de keuze uit verschillende ramen en deuren. Dit varieert van enkele deuren tot dubbele deuren en van glas tot steel look. Wanneer je dit hebt bepaald, selecteer dan de gewenste deur en/of raam. Je kunt ze vervolgens toevoegen door op de vakken in de onderbouw te klikken voor de plaats van de ramen en deuren. De vakken geven de mogelijkheden aan waar je de ramen en deuren kunt plaatsen. Het is ook mogelijk om meerdere deuren en ramen toe te voegen. De keuze is hierin dus zeer reuze.

Als laatste kun je ervoor kiezen om extra opties aan de overkapping toe te voegen. Denk hierbij aan opties zoals verlichting of een buitenkeuken. En om de verhouding van het model in verhouding met een mens te zien, kun je ook een menselijke figuur toevoegen aan het ontwerp.

Dus of het nu een veranda, kapschuur of houten overkapping moet worden, met de 3D app van Trendhout stel je eenvoudig zelf jouw droomoverkapping samen. En kom je er zelf niet helemaal uit, dan helpen onze adviseurs Lieuwe en Jacobien je graag verder in onze winkel. Klik op onderstaande link om naar de 3D app te gaan en ga aan de slag!

Ontwerp hier zelf in 3D

Delen