KIDS | Tuinkalender maart

KIDS | Tuinkalender maart

Deze maand kijken we al met een schuin oog naar de lente. Want wist je dat 21 maart de lente officieel begint? De activiteiten die we voor maart klaar hebben staan, hebben ook te maken met de lente. Dus lees snel verder en laten we gaan knutselen!

Moestuin aanleggen in 5 stappen

In de tuinkalender van februari hebben we je al laten zien hoe je in vier stappen een moestuinplan kunt maken. In maart is het tijd voor de volgende stap: zaaien. Maar omdat het in maart nog koud kan zijn, doen we het voorzaaien binnen. Waar moet je op letten en wat heb je nodig? Wij laten het zien in ons stappenplan! Download via onderstaande button jouw plan voor het aanleggen van de moestuin. 

Download hier jouw zaaikalender

Knutsel je eigen narcis

Wanneer het weer lente wordt, zien we allemaal narcissen om ons heen. Narcissen zijn de start van de lente. Deze bloem brengt weer wat kleur en gezelligheid in de tuin. Daarom gaan we deze maand een narcis knutselen. Via onderstaande button kun je de knutselplaat downloaden. Print hem uit en maak er iets leuks van! Hieronder zie je ook hoe het eindresultaat kan worden, veel plezier!

Je kunt ook naar onze winkel komen om jouw knutselplaat op te halen. Je krijgt dan een leuk cadeautje erbij, namelijk bloemzaadjes om jouw eigen bloemetjes te planten waar de vlinders en bijen op af komen! Hoe gezellig is dat in de tuin?! Je kunt de knutselplaat ophalen op onze tuinafdeling, maar op is op!

Download de narcis knutselplaat

Delen