Onze vtwonen shop is vernieuwd!

Onze vtwonen shop is vernieuwd!

Interieur is de afgelopen jaren niet zo populair geweest als het de afgelopen twee jaar is geweest! Tijdens de pandemie heeft ons huis namelijk meerdere functies gekregen, van rustplek tot thuiswerkplek en van home school tot ontmoetingsplek. Door deze periode leerden we om kritisch te kijken naar ons huis. Wordt het dan nu echt tijd om het interieur aan te pakken? Dat was de belangrijkste vraag die we onszelf gingen stellen.

Maar geloof ons, je bent niet de enige die hierover na is gaan denken. Want dit was voor vtwonen ook hét moment om kritisch naar hun producten te gaan kijken. Ze vroegen zich af of ze wel de juiste meubels in hun collectie hebben en of ze wel genoeg verschillende interieurstijlen aanbieden? Het resultaat is een vernieuwde collectie voor alle ruimtes in huis en alle stijlen met boordevol inspiratie zodat jij jouw woonwensen goed kunt vervullen. 

Ontdek meer van vtwonen

Om deze stijlen bij elkaar te bundelen, hebben we de hulp ingeschakeld van vtwonen stylist Marianne Luning. Zij weet als geen ander hoe je een interieurstijl het beste kunt toepassen in jouw interieur. Je kunt Marianne kennen van het programma "Weer verliefd op je huis', het vtwonen magazine maar ook van de beurzen en cursussen. Zij laat graag zien hoe onze vernieuwde vtwonen shop jou kan inspireren! Daaronder lichten we graag de stijlen ook nog even één voor één uit.

Stijl 1 | Terug naar de rust

Heb je behoefte aan meer rust in huis? Dan kun je echt meer kiezen dan alleen de kleur wit. Denk ook aan kleuren zoals kiezel, marmer, walnoot, zand, linnen, zwart en messing. Allemaal kleuren die een warme en serene rust uitstralen, welke samen een naturel kleurenpalet vormen. Wordt dat niet heel saai? Nee, zeker niet! 

Integendeel, want in dit kleurenpalet moet je juist ervoor zorgen dat je gaat spelen met textuur. Variërend van wol en beton tot matte muren en bouclé stof. Je kunt hiermee flink gaan mixen. En wil je nog meer warmte toevoegen? Dat kan door te werken met houten details en een groene plant hier en daar. 

Stijl 2 | Mag het een beetje meer zijn?

Deze stijl moet je durven, maar is wel een lust voor het oog! In deze stijl draait het alleen maar om donkere kleuren, maar in samenspel met warm hout krijg je er een heleboel sfeer voor terug. In deze stijl heeft vtwonen zich laten inspireren door de oud-Hollandse kleuren, zoals diep donker koningsblauw, bedstee groen en ga zo maar door met de kleuren. Maar het wordt helemaal anno nu door de modern vormgegeven meubels. En wat helemaal niet mag ontbreken in deze stijl, zijn de oud-Hollandse meesters aan de muur. 

Door de blauwe kleuren te combineren met donker hout wordt het een stoer en robuust geheel in jouw interieur. Blauw op blauw is helemaal het einde in deze stijl. Maar ga niet voor twee keer dezelfde tint blauw. Voeg spanning toe door verschillende blauwtinten te kiezen of durf zelfs voor een motief te gaan. Zo wordt jouw interieur absoluut niet saai! 

Stijl 3 | Romantisch met een gouden randje

In deze stijl gooien we het even over totaal een andere boeg en brengen we juist hele andere kleuren tot leven. Warme tinten zoals diep donkerrood t/m pastel roze vormen in deze stijl de basis. Deze gecombineerde kleuren zorgen voor een warm nest in huis. De warme tinten, het gebruik van velours en overal mooie verzamelobjecten. Ja, in deze stijl voel je je wel thuis! 

De lampen boven de tafel zijn daar heel bewust met zijn drieën opgehangen. Maar was het jou wel opgevallen dat deze alle drie net even een tikkeltje anders zijn? Net als de stoelen die rondom de tafel staan, drie houten lookalikes die alleen afwijken van kleur en/of zitting. Door het verschil tussen de woonitems klein te houden, creëer je een speels effect zonder al te veel poespas. Maar wordt jouw interieur wel een tikkeltje spannender. 

Past één van deze stijlen bij jou en ben je helemaal enthousiast geworden? Kom dan langs in onze winkel om onze vernieuwde vtwonen shop te ontdekken. Deze shop vind je op onze woonafdeling waar je heerlijk kunt rondsnuffelen. En doe dan ook even een rondje op de rest van deze afdeling, want je vindt hier volop wooninspiratie. Wil je je liever eerst online oriënteren? Dat kan! Ontdek hieronder de woonitems van vtwonen.

Delen