Basic, stoer en uniek!

Basic, stoer en uniek!

Ja, dit zijn toch wel de kenmerken hoe we het merk Zusss omschrijven. En misschien nog wel een tikkeltje eigenwijs! Nog een eigenschap die we wel willen toevoegen aan het lijstje. Wat begonnen is als een hobby van de zussen Sietske en Femke is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol merk. 

Een duurzaam karakter

Inmiddels zijn we 15 jaar verder en wordt het merk Zusss verkocht in zowel Nederland als België. En het merk is nu ook te vinden in onze winkel, hoe leuk is dat?! Geloof ons, de items toveren stuk voor stuk een lach op je gezicht. Ga je voor leuke kussens en plaids voor op de bank, fijne verzorgingsproducten of leuke accessoires in huis? Je vindt het bij ons allemaal.

Steeds vaker kiest Zusss bij de productie voor duurzamere alternatieven. De collecties worden met zorg samengesteld waarbij op zoek wordt gegaan naar duurzame materialen. Op deze manier blijven ze samen met de leveranciers scherp op nieuwe mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Ze zijn duurzamer in het produceren, het leveren en in het 'zijn' als merk.

Om de duurzaamheid te laten zien, duidt het merk deze producten aan met twee iconen. Producten die gemaakt zijn van een duurzamer materiaal en een duurzame keuze zijn, zijn te herkennen aan het icoontje met het blaadje. Daarnaast zijn alle verzorgingsproducten dierproefvrij tot stand gekomen. Dat wil zeggen dat er geen producten en ingrediënten op dieren zijn getest.

Wat doet Zusss met duurzaamheid?

Het merk heeft een aantal 'werkwijzes' die zij hanteren of hebben bedacht om meer met duurzaamheid bezig te zijn. Allereerst hebben ze eens goed bekeken welke items van Zusss hergebruikt kunnen worden. Op deze manier kunnen ze met een kleine aanpassing duurzaamheid doorvoeren, zonder daar meteen radicaal daarmee aan de slag te gaan.

Enkele items van het merk hebben ze op een rijtje gezet die jij op een handige manier dan weer kunt hergebruiken. Denk aan een geurkaars. Wanneer deze is uitgebrand, kun je deze gebruiken voor je make-up kwasten of een plantje. Of is de huisspray op? Vul de fles met water en je hebt een handige plantenspuit. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Daarnaast is Zusss al jarenlang, sinds 2017, partner van Stichting Het Vergeten Kind. Zusss werkt samen met Het Vergeten Kind om hun krachten te bundelen en een positieve impact op 'vergeten kinderen' te vergroten. Binnen de samenwerking zijn er al een aantal mooie projecten opgepakt, zoals het jaarlijks terugkerende event 'Zusss x Het Vergeten Kind'. Tijdend dit event halen ze geld op voor de stichting. En in de loop der jaren zijn er nog veel meer projecten geweest.

De collectie wordt ieder seizoen weer met zorg samengesteld waarbij er op zoek wordt gegaan naar duurzame materialen. In het productieproces is er veel oog voor mens en milieu. In de samenwerking met leveranciers zijn ze regelmatig met leveranciers in gesprek over het verduurzamen van de producten, de distributie en het leveren van een positieve bijdragen aan de maatschappij. Samen blijven ze uitkijken naar meer kansen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

De collectie van Zusss bij Boer

Woonaccessoires die sfeer creëren, daarvoor ben jij bij Zusss aan het juiste adres! Met de items maak je jouw huis gezellig en persoonlijk. Mix & match met de verschillende kleuren, stoffen en materialen. Een kussen voor op de bank of (geur)kaarsen voor op de salontafel. Daar word je toch vrolijk van?

De kussens met een leuke tekst passen eigenlijk altijd wel op de bank. Je combineert deze leuk met effen kussens, maar nog leuker is het om ze te stijlen met kussens met verschillende kleuren en structuren. Het merk staat bekend om de kussens met eigenwijze quotes, dus voor welke ga jij?

Vind jij kaarsen ook altijd zo gezellig staan? Wij vinden, net als Zusss, ook al is het zomer of winter, het branden van kaarsen kan ieder moment. Tijdens het diner, 's avonds wanneer je op de bank aan het chillen bent of gezellig buiten als sfeerverlichting. Geniet van de gezelligheid van kaarsen en zoek er een bijpassende kaarsenhouder bij.

Daarnaast vind je bij ons ook de leuke verzorgingsproducten zoals badschuim en handzeep, maar ook leuk servies wat gezellig staat tijdens het diner. Ben je nog op zoek naar een leuk (verjaardags)kaartje? Ook deze hebben we van Zusss met de leukste quotes.

Helemaal enthousiast geworden van Zusss net als wij? Kom dan langs in onze winkel om het volledige assortiment te ontdekken. Je vindt de items van Zusss op onze decoratieafdeling, in het trendhuis. Kun je het niet vinden? Vraag dan één van onze medewerkers. Tot snel!

Bekijk onze openingstijden

Delen