Een stijlvolle zwarte badkamer

Een stijlvolle zwarte badkamer

Dé trend van dit moment is toch wel, een zwarte badkamer! Dit kan op allerlei manieren, we zien zwarte tegels, zwart sanitair, maar bijvoorbeeld ook zwarte accessoires. De kleur zal de badkamer een strakke, moderne uitstraling geven. Bovendien zal het gebruik van één kleur zorgen voor rust. Het fijnste aan zwart is dat het tijdloos is, waardoor het niet zal vervelen. Ontdek de mogelijkheden!

Gedurfde zwarte tegels

Er is een heleboel lef nodig om de gehele badkamer met zwarte tegels de bekleden. Een ding is wel zeker, gezelligheid en geborgenheid zal niet ontbreken! Een andere optie is om bijvoorbeeld alleen de vloer of de wand met zwart te betegelen. Hierin heb je verschillende mogelijkheden, die allemaal een ander effect aan de badkamer zullen geven. Er zijn onder andere zwarte visgraat tegels, keramische tegels, mozaïek tegels, maar ook tegels met een marmer look!

Een kraan als eyecatcher

Om rustig te beginnen met zwart in de badkamer introduceren, zijn zwarte items zoals een zwarte kraan een goede optie! Deze zal hoe dan ook opvallen, een echte eyecatcher! Alleen al in zwarte kranen heb je ruime keuze. Bij de wastafel kun je bijvoorbeeld voor een zwarte inbouwwastafelkraan kiezen, of juist een hoge zwarte wastafelkraan, welke je dan combineert met een waskom. Ook bij het bad zijn er verschillende opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een badkraan, een gave vrijstaande kraan, een gewone inbouwkraan of een zwarte baduitloop. Kies voor meerdere zwarte kranen, wanneer je graag voor eenheid in de badkamer wilt gaan!

Het juiste zwarte badkamermeubel

Een ander idee om een beetje zwart aan de badkamer toe te voegen is het kiezen voor een zwart badkamermeubel. Deze zal iets wat meer aanwezig zijn, maar daardoor ook een grote rol in de sfeer spelen. Maar dat maakt ook, dat het kiezen van het juist badkamermeubel een grote klus is. Het hierbij dan ook handig om te kiezen welke stijl je wilt aanhouden. Zo past een glanzend badkamermeubel perfect binnen de moderne badkamerstijl en zou een matzwart exemplaar zich beter thuis voelen in een industriële badkamer.

Ontdek onze badkamershowroom

Tot rust komen in bad

Hoe tof is een mooi zwart bad in de badkamer? Het is een gewaagde keuze, maar eentje waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Door te kiezen voor een zwart bad zal de badkamer in no time een