Een stijlvolle zwarte badkamer

Een stijlvolle zwarte badkamer

Dé trend van dit moment is toch wel, een zwarte badkamer! Dit kan op allerlei manieren, we zien zwarte tegels, zwart sanitair, maar bijvoorbeeld ook zwarte accessoires. De kleur zal de badkamer een strakke, moderne uitstraling geven. Bovendien zal het gebruik van één kleur zorgen voor rust. Het fijnste aan zwart is dat het tijdloos is, waardoor het niet zal vervelen. Ontdek de mogelijkheden!

Gedurfde zwarte tegels

Er is een heleboel lef nodig om de gehele badkamer met zwarte tegels de bekleden. Een ding is wel zeker, gezelligheid en geborgenheid zal niet ontbreken! Een andere optie is om bijvoorbeeld alleen de vloer of de wand met zwart te betegelen. Hierin heb je verschillende mogelijkheden, die allemaal een ander effect aan de badkamer zullen geven. Er zijn onder andere zwarte visgraat tegels, keramische tegels, mozaïek tegels, maar ook tegels met een marmer look!

Een kraan als eyecatcher

Om rustig te beginnen met zwart in de badkamer introduceren, zijn zwarte items zoals een zwarte kraan een goede optie! Deze zal hoe dan ook opvallen, een echte eyecatcher! Alleen al in zwarte kranen heb je ruime keuze. Bij de wastafel kun je bijvoorbeeld voor een zwarte inbouwwastafelkraan kiezen, of juist een hoge zwarte wastafelkraan, welke je dan combineert met een waskom. Ook bij het bad zijn er verschillende opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een badkraan, een gave vrijstaande kraan, een gewone inbouwkraan of een zwarte baduitloop. Kies voor meerdere zwarte kranen, wanneer je graag voor eenheid in de badkamer wilt gaan!

Het juiste zwarte badkamermeubel

Een ander idee om een beetje zwart aan de badkamer toe te voegen is het kiezen voor een zwart badkamermeubel. Deze zal iets wat meer aanwezig zijn, maar daardoor ook een grote rol in de sfeer spelen. Maar dat maakt ook, dat het kiezen van het juist badkamermeubel een grote klus is. Het hierbij dan ook handig om te kiezen welke stijl je wilt aanhouden. Zo past een glanzend badkamermeubel perfect binnen de moderne badkamerstijl en zou een matzwart exemplaar zich beter thuis voelen in een industriële badkamer.

Ontdek onze badkamershowroom

Tot rust komen in bad

Hoe tof is een mooi zwart bad in de badkamer? Het is een gewaagde keuze, maar eentje waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Door te kiezen voor een zwart bad zal de badkamer in no time een unieke uitstraling krijgen. Ook hierbij kun je kiezen, ga je voor een volledig zwart bad, of voor een bad waarvan de buitenkant zwart is, met een witte binnenkant. Laat het bad volledig tot zijn recht komen door deze te combineren met hierboven genoemde zwarte kranen!

Een stijlvolle opfrisbeurt

Een mooie interieurtrend waar wij ook helemaal fan van zijn, is een zwarte douche! Deze zijn er in verschillende soorten, denk bijvoorbeeld aan een zwarte regendouche, een ruime inloopdouche, enkel een douchepaneel in zwart of een complete zwarte doucheset. Hoe dan ook, wanneer je de zwarte douche combineert met een zwarte douchewand zal die volledig tot zijn recht komen in jouw badkamer!

Een zwart toilet

Wanneer je een toilet in de badkamer wilt, is een zwart toilet zeker het overwegen waard. Het is ontzettend trendy en door mooie zwarte toiletaccessoires te kiezen, zal het toilet volledig uitblinken!

De finishing touch!

Om de zwarte badkamer helemaal af te maken heb je natuurlijk zwarte badkameraccessoires nodig! Dit is ook de perfecte manier om überhaupt een beetje zwart in jouw badkamer te krijgen! Kies bijvoorbeeld voor een zwarte toiletrolhouder, zeephouder of zwarte doucheaccessoires, zoals een wisser, inbouwnis of douchemat! Of ga je liever voor een mooi contrast? Denk dan eens aan houten accessoires, of in een gouden of rose gouden kleur.

Shop de mooiste badkameraccessoires online

Hoe dan ook, met een zwarte badkamer kun je alle kanten op! Combineer zwart hoe je zelf wilt en creëer zo jouw eigen unieke stijl. Kom eens langs in de winkel, ontdek de mogelijkheden!

Bekijk de openingstijden

Delen