Disclaimer

Boer Staphorst vindt kwaliteit en service erg belangrijk. Dat geldt ook voor de aangeboden diensten en informatie op deze website. Met de grootst mogelijke zorg werken wij aan actuele, correcte en betrouwbare informatie en een goed bereikbare en toegankelijke website.

1. Website
Ondanks onze zorg om de inhoud van deze website zo vaak mogelijk te actualiseren, is het mogelijk dat inhoud onvolledig of onjuist is. De aangeboden informatie en materialen worden aangeboden zonder garantie op juistheid. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door Boer Staphorst worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar Boer Staphorst naar toe linkt, of websites die verwijzen naar onze site.

2. Aansprakelijkheid
Alle prijzen, aanbiedingen en acties vermeld op deze website worden aangeboden onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard als gevolg van deze fouten. Overeenkomsten kunnen niet tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

3. Voorwaarden
Op overeenkomsten met Boer Staphorst zijn de geldende algemene voorwaarden van toepassing. Voor online bestellingen gelden de voorwaarden van de Boer webshop. Op speciale acties en aanbiedingen zijn de actievoorwaarden van toepassing. Voorwaarden kunnen ten alle tijde gewijzigd worden, waarbij de gedrukte versie in de winkel leidend is.

*Wijzigingen in deze disclaimer kunnen ten alle tijde doorgevoerd worden. Deze worden hier gepubliceerd.