Persoonlijk keukenadvies

Persoonlijk keukenadvies

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Dan helpen wij u graag verder aan de hand van een persoonlijk advies. Maak hieronder vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Maakt u een afspraak in onze winkel, dan ontvangt u persoonlijk advies van onze keukenadviseur. Samen maken we een eerste aanzet in 3D voor uw nieuwe keuken.

Wilt u goed voorbereid naar uw eerste afspraak gaan? Download dan onze keukenchecklist. Deze checklist bevat praktische vragen welke tijdens de afspraak besproken worden. Denk na over hoe uw droomkeuken eruit moet komen te zien. Neem de checklist mee naar de afspraak zodat u er samen met de keukenadviseur naar een mooi eindresultaat kunt.

Ga naar onze keukenchecklist

Notitie

Momenteel is het gezellig druk op onze keukenafdeling en zijn de agenda’s van onze adviseurs goedgevuld. Uw droomkeuken samenstellen is geen dagelijkse bezigheid en iets waar tijd voor nodig is. Wij plannen de afspraken om die reden ruim in, waardoor het helaas kan voorkomen dat uw afspraak pas later dan uw voorkeursdatum ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Maak vrijblijvend een keukenafspraak

filter en sorteer