Baderie

Met 49 showrooms is Baderie één van Nederlands succesvolste formules in badkamers, sanitair en wellness. Daarnaast heeft Baderie alle bekende A-merken in het assortiment en daarmee en ruim aanbod. Wij, als Boer Staphorst, zijn aangesloten bij de Baderie-formule. Boer badkamers is Baderie!

Ontdek onze Baderie badkamers

Van begin tot eind

Het kiezen van de juiste badkamer kan veel werk met zich meebrengen. Onze vakkundig badkameradviseurs zijn er daarom voor u. Zij maken het mooiste ontwerp met de slimste indeling passend bij uw wensen. Want wij regelen alles voor u: van ontwerp tot de complete installatie van uw droombadkamer. Dat is het vakmanschap van Boer Baderie.

Ontvang het gratis badkamerhandboek van Baderie

De StijlAnalyse van Baderie

Voordat u begint aan de zoektocht naar de perfecte badkamer, is het belangrijk om te bepalen welke stijl bij u past. Baderie heeft daarvoor een handige tool bedacht, de StijlAnalyse! In de analyse gaat Baderie verder dan het bekijken van badkamerproducten die u aanspreken, ze kijken naar de optelsom die uw totale woonstijl bepaalt. De badkamer moet een plek zijn om de dag fris te starten, en heerlijk rustig te eindigen!

Doe de StijlAnalyse!

In vijf stappen naar uw droombadkamer

Bij Baderie Boer Staphorst staan uw wensen voorop. Voor het inzichtelijk maken van uw nieuwe badkamer wordt daarom een uniek vijf stappenplan gevolgd:

  1. Inspireren – Hierbij ontdekt u alle mogelijkheden van Baderie, want keuze is er volop om inspiratie op te doen voor uw droombadkamer.
  2. Kiezen – Heeft u genoeg inspiratie opgedaan? Dan is het tijd om een keuze te maken. Hierbij helpen onze badkameradviseurs u graag.
  3. Ontwerpen – Elke badkamer wordt op maat gemaakt op basis van een uniek ontwerp. De badkameradviseur helpt u graag om het maximale uit de ruimte te halen.
  4. Realiseren – Dan begint het echte vakwerk. Onze badkamermonteurs hebben het in zich om uw droombadkamer werkelijkheid te laten worden.
  5. Genieten – Richt uw badkamer in met de leukste accessoires en dan kan het echte genieten gaan beginnen!

Baderie zekerheidsgaranties

Met de zekerheidsgaranties weet u altijd precies waar u aan toe bent. Want met zoveel zekerheid kunt u zich volledig richten op het eindresultaat: uw droombadkamer.

Meer over de Baderie zekerheidsgaranties

Onderneem samen de reis naar uw droombadkamer

Onze badkameradviseurs zorgen ervoor dat ongeacht de situatie er altijd een oplossing is. Want met een Baderie badkamer heeft u gegarandeerd comfort met daarbij een adembenemende uitstraling. Dat is elke dag genieten. Onderneem samen met Boer Staphorst de reis naar uw droombadkamer. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

Plan uw afspraak

filter en sorteer