Black & Decker

Bent u altijd bezig met nieuwe klusprojecten? Het evoluerende gereedschapsmerk Black & Decker geeft u de zekerheid om elk project aan te pakken. Black & Decker heeft een ruim assortiment snoerloos en gesnoerd gereedschap, die ontworpen zijn om uw dromen en ideeën om te zetten in werkelijkheid. Dit alles in korte tijd met minder inspanning. Geen enkel klusproject is te gek met het gereedschap van Black & Decker.

Duurzaamheid

Kiest u voor gereedschap van Black & Decker, dan kiest u ook voor duurzaamheid. Het merk werkt richting ECOSMART. Dit houdt in dat ze toegewijd zijn om de duurzaamheid van de producten, leveranciers en de klanten te verbeteren. ECOSMART gaat over het betrekken van milieu- en veiligheidsverantwoording in de wereld. Daarnaast gaat het over het integreren van duurzame overwegingen in het productontwerp proces. Ze helpen bij het verminderen van de milieu-impact van hun productie en producten, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en waarde.

Ruim assortiment

Black & Decker beschikt over een ruim assortiment met verschillende soorten gereedschappen. In het ruime assortiment vindt u onder andere boormachines, schuurmachines, zaagmachines en schroevendraaiers. Ontdek bijvoorbeeld eens de elektrische schroevendraaier. Dit is een zeer veelzijdig gereedschap voor alledaagse klussen, zoals een boekenplank ophangen of meubelen in elkaar monteren. Daarnaast kunt u de elektrische schroevendraaier uitbreiden met andere opzetstukken en accessoires.

Shop Black & Decker online

Het gebruiken van de juiste zaag tijdens een klus kan veel tijd en moeite besparen. Zo is een cirkelzaag perfect voor het zagen van rechte en precieze sneden. Maar moet u meer gedetailleerd zaagwerk uitvoeren, zoals bochten en profielen, dan kunt u het beste kiezen voor een decoupeerzaag. Gesnoerde zagen geven je meer kracht en zijn geschikt voor de grotere klussen. Maar zagen op accu geeft u meer vrijheid om de klus snoerloos te klaren.

Black & Decker heeft boormachines in verschillende vormen en maten, maar de juiste machine te kiezen voor de klus is essentieel. Een accuboormachine is bijvoorbeeld zeer geschikt om te boren in hout en metaal. Terwijl een klopboormachine hetzelfde werk verricht maar ook zonder problemen stenen en metselwerk te lijf gaat. Voor vrijheid van kabels kies je voor een accuboormachine, maar werkt u met zwaardere materialen, dan kan een gesnoerde boormachine deze klus beter klaren.

Op zoek naar nieuw gereedschap en geïnteresseerd in het gereedschap van Black & Decker? Onze gereedschapsspecialisten helpen u graag met het uitzoeken van de juiste apparatuur en het juiste gereedschap voor elke klus.

Bekijk hier onze openingstijden

filter en sorteer