Boretti

Boretti is een merk wat is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een begrip in de keukenindustrie met keukenapparatuur in het hoge segment. Ze onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit en Italiaans design.

Echt Italiaans design

De collectie van Boretti wordt ontworpen in Italië en wordt ook geproduceerd door Italiaanse familiebedrijven. Door deze roots zorgt Boretti ervoor dat zij zich verbinden door uitstekende kwaliteit. De smaak van de Italianen, de passie en de toonaangevende rol speelt een rol bij de kernwaarden die het merk uitdraagt. Ze ontwikkelden zich al vrij snel tot een vaste waarde in de keukenwereld.

Van oorsprong werd er begonnen met het maken van fornuizen. Na de fornuizen breidde Boretti zich uit met indoor- en outdoor keukenapparatuur. Inmiddels behoren ook kleine huishoudelijke producten tot de collectie. Uniek is de custom-made service, doordat een Boretti perfect past in iedere keuken. Een Boretti is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is de wens van Boretti om culinaire creaties van iedere keukenliefhebber plezieriger en eenvoudiger te maken. Dit wordt gerealiseerd met de creatie van keukenapparatuur in uitzonderlijke Italiaanse stijl.

Keukenapparatuur van Boretti

Boretti heeft verschillende soorten keukenapparatuur in haar collectie zitten. Van fornuis tot afzuigkap en van koelkast tot vaatwassers. Bij alle apparaten komt de mooie vormgeving en goede kwaliteit weer terug. Qua stijl heb je ook heel veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo is er bijvoorbeeld apparatuur in modern antraciet met zwart glas maar ook in een meer traditionele vormgeving met extra grote knoppen en dubbele deur. U kunt zo altijd de vormgeving van de apparatuur laten aansluiten op de stijl in uw keuken.

Bijvoorbeeld kunt u een Boretti fornuis helemaal zelf samenstellen. Houdt u van uitgebreid koken en meer dan vier pitten nodig? Dan kunt u er ook voor kiezen om voor een fornuis met zeven pitten te gaan. Voor de breedte van het fornuis kunt u kiezen tussen meerdere breedtes van 60 tot 150 centimeter. De breedte van de oven kan ook variëren in vijf breedtes van 30 tot 80 centimeter. Alles past dan perfect tussen het aanrecht en in uw keuken.

In uw eigen stijl

Het is mooiste is natuurlijk om het fornuis aan te laten sluiten bij de kleuren in uw keuken. Bij Boretti kunt u kiezen uit acht verschillende standaardkleuren. Maar zit de juiste kleur er nog niet tussen? Dan is het ook mogelijk om het fornuis in de gewenste kleur te laten spuiten. Er zijn dus oneindig veel mogelijkheden om de keukenapparatuur perfect aan te laten sluiten bij uw wensen. Zo creëert u uw eigen stijl voor de mooiste keuken en uiteindelijk het ultieme kookplezier in uw keuken.

Overweegt u om Boretti keukenapparatuur in uw keuken te plaatsen? Of wilt u eerst kijken bij deze apparatuur? Kom dan eens langs in onze winkel om dit te ontdekken! Onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over deze keukenapparatuur en zij kunnen uw vragen beantwoorden.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer