Cleopatra

De collectie van Cleopatra bestaat uit hoogwaardige en luxe wellnessproducten zoals whirlpools, baden, stoomdouches, stoomcabines en professionele stoombaden. Cleopatra is een Nederlandse producent (sinds 1966) en levert wereldwijd aan particulieren en bedrijven op vele A-locaties.

Optimaal genieten van comfort

Cleopatra vindt het belangrijk om kwalitatief hoge en comfortabele producten te leveren. Daarom worden alle producten in eigen huis geproduceerd door deskundige vakmensen en worden de producten uitgebreid getest. Cleopatra ziet de badkamer als de energiecentrale voor de bewoners van het huis. Met de wellnessproducten van Cleopatra geniet u van extra luxe in uw badkamer en krijgt u weer frisse energie voor een nieuwe dag.

Kies voor de Luxus Line baden voor het unieke comfort alsof u in een relaxfauteuil of zonnestoel ligt. Of kies uit één van de vele mogelijkheden stoomcabines voor totaalontspanning van het lichaam en geest. Cleopatra biedt volop mogelijkheden voor het optimaal genieten van comfort.

Internationale klasse

De baden en douches van Cleopatra zijn van internationale klasse. Deze zijn dan ook terug te zien op de mooiste locaties in de hele wereld. Van het 7-sterrenhotel Burj-al-Arab in Dubai tot het cruiseschip Queen Mary II. Ook zijn de baden en douches van Cleopatra terug te vinden in talloze Nederlandse tophotels, de Amsterdam ArenA en in wellness-centra. Cleopatra biedt een ‘World of Wellness’.

De producten eerst zelf uitproberen? Dat kan!

Cleopatra heeft een Wellness Experience Center waar u de producten vrijblijvend kunt testen.

Lees meer over het Welness Experience Center

filter en sorteer