Detremmerie

Detremmerie is een gevestigd merk in de badkamerwereld met betrekking tot de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Ze zijn al ruim 80 jaar actie in de productie van kwalitatieve badmeubelen en weet de markt telkens weer te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen. Wilt u een kwaliteit badmeubel, dan kiest u voor een badmeubel van Detremmerie.

Kwaliteit en service

Detremmerie weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Het merk werkt alleen maar met Europese onderdelen waarbij de volledige productie in België plaatsvindt. Kwaliteit en service zijn de peilers van dit badkamermerk. Het begon in 2012 toen het merk zijn complete gamma wist aan te passen aan de vraag vanuit de markt. Hierdoor kon er aan de wens van de klant kunnen worden voldaan. Ze garanderen Europese kwaliteit en Belgisch vakmanschap ondersteund door een geselecteerd dealernet waarbij er telkens wordt gewerkt aan een hoge kwaliteit van zowel de producten als de service.

Detremmerie badmeubelen

De badmeubelen van Detremmerie zijn er in verschillende uitvoeringen, vormen, kleuren en materialen. De kwaliteit straalt van de meubelen af en hiermee haalt u een meubel in huis waar u lang plezier van heeft. Kenmerkend aan de badmeubelen van Detremmerie is de moderne en strakke vormgeving. Ook al produceren ze hoogwaardige meubelen in het midden- en hoogsegment, ze bieden diverse meubelseries aan in verschillende prijsklasse’s.

Uw eigen badkamer

Het is al geruime tijd mogelijk om uw eigen badmeubel samen te stellen. Zo maakt u uw badkamer helemaal eigen en voegt u heel gemakkelijk uw eigen smaak eraan toe. Er is een ruime keuze in diverse onderkasten, wastafels en kasten. Dit kan worden aangevuld met verschillende kolomkasten en bijbehorende accessoires zoals spiegels, verlichting, wandplankjes en dergelijke. Deze kasten zijn in 48 kleuren uit te leveren door Detremmerie gaande van melamine, ribbellaminaat, mat of hoogglans gelakt. Zo kunt u dan zelf kiezen wat de uitstraling van uw badkamer moet worden om het een geheel te laten zijn.

Stel zelf uw eigen badkamermeubel samen

Wilt u graag zien hoe het badkamermeubel in uw badkamer staat? En kijken of het nodig is om dan spiegels en verlichting toe te voegen? Maak dan gebruik van de Detremmerie badkamer configurator.

Ontwerp hier uw eigen badkamermeubel

filter en sorteer