DeWalt

Bent u op zoek naar goed gereedschap met een lange levensduur? Dan bent u bij het gereedschap van DeWalt aan het goede adres. Want het gereedschap van DeWalt straalt kracht uit en loopt voorop qua technologie.

Oprichting DeWalt

Opgericht in 1922 door Raymond E. DeWalt. De reden dat hij DeWalt heeft opgericht, is omdat welk werk hij ook deed. Hij werd altijd geconfronteerd met het probleem van hoge arbeidskosten. Om te helpen deze kosten te drukken, installeerde hij een machine om in deze behoeften te voorzien.

Lees hier alles over de DeWalt XR Flexvolt

Vooral de laatste jaren heeft DeWalt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van krachtige accutechnologie. Ze noemen het zelf ook wel de kracht van gesnoerd en de vrijheid van snoerloos zijn. Werkt u toch liever met gereedschap met een snoer eraan? Naast snoerloze apparaten hebben ze ook elektrische apparaten in het assortiment. Veel professionals kiezen voor dit gereedschap. DeWalt heeft het meest veelzijdige assortiment die uitstekende prestaties leveren. Al met al is het dus een merk waar de professionals op vertrouwen.

Shop DeWalt online!

filter en sorteer