Doing Goods

Een favoriet & nieuw merk bij ons in de collectie is Doing Goods! Een eigenzinnige reeks uit het dierenrijk die je elke keer weer laat lachen. Het merk probeert een beetje geluk en vreugde te brengen in het leven van de mens. Terwijl zij blijven groeien, blijft deze eenvoudige missie de kern van wat zij doen.

Hoe het begon?

Het begon allemaal in 2010 toen Jan en Aanyoung begonnen met het Nederlandse merk Doing Goods. Ze reizen de hele wereld over om de mooiste schatten te verzamelen. Ze houden beiden van aparte woonaccessoires die een zee of twee hebben overgestoken voordat het in Nederland aankomt. Doing Goods heeft de perfecte flora & fauna om jouw interieur om te toveren in een tropische jungle.

Daarnaast doen ze ook nog echt iets goeds. Ze weten namelijk niet alleen precies wie hun artikelen maken, ze zorgen er ook voor dat er goede werkomstandigheden zijn. Ook sponsoren ze hiernaast vele lokale projecten.

Shop Doing Goods online!

Imperfecte collectie met eigen unieke verhalen

Van krokodillenhaak tot luipaardkleed! Doing Goods is je huis waar je thuis bent voor al die gebrekkige en leuke huishoudartikelen. Er is een schatkast die helemaal gevuld is met huishoudelijke artikelen die wabi sabi zijn: imperfecte dingen met elk hun eigen unieke verhalen.

Het voelt als één familie

Voor Doing Goods reizen Jan en Aanyoung de hele wereld over. Ze maken de belofte waar van respectvol werken in en met de gemeenschappen die ze bezoeken. De wereld kunnen ze niet veranderen, maar zijn er wel van overtuigd dat ze het leven van mensen kunnen verbeteren met eerlijkheid en fair play. Daarom zijn ze begonnen met een familiebedrijf in India. Het team uit India is nauw betrokken en maken echt onderdeel uit van de Doing Goods familie. Het is echt een succes, ze betalen eerlijke lonen, voldoende pauzes en vrije tijd. 

De Tapis Amis collectie

De Tapis Amis collectie is de eigen collectie tapijten van Doing Goods, een eigenzinnige reeks uit het dierenrijk die je elke keer weer laat lachen. Begin je dag zacht en vrolijk en stap uit bed op één van deze kenmerkende eerlijke, handgemaakte vloerkleden uit India.

De vloerkleden zijn exclusief ontworpen en gemaakt van 100% wol. Elk vloerkleed is het resultaat van een verwennerij in traditionele technieken, geduld en lief. De vloerkleden zijn met de hand getuft (vloerkleed afwerking), voordat de katoenen achterkant wordt bevestigd. Daarna krijgen de dieren hun laatste scheerbeurt, worden ze geknipt en zijn ze klaar om over de wereld te reizen.

Unieke handgemaakte accessoires

Oude techniek, nieuwe ontwerpen: dat laat de gouden accessoires van Doing Goods zien. De collectie met gouden haakjes, knoppen en andere hebbedingetjes zijn zeker een extra aanwinst voor het interieur. Alle messing accessoires zijn gemaakt volgens de oude methodes. De vloeibare messing wordt in een mal gegoten, ook wel casting genoemd. Eenmaal afgekoeld en uitgehard is de messing klaar. Dit traditionele handwerk resulteert in unieke objecten. Ze zijn perfect maar niet uniek, maar des te meer de reden om ze in huis te willen hebben. 

Kortom, een unieke collectie die u graag in huis wilt hebben! Kom langs en laat u inspireren in onze winkel!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer