Duravit

Duravit, een stijlvol badkamermerk, is ervan overtuigd dat een mooi design nooit ten koste hoeft te gaan van de functionaliteit van een product. Denk bijvoorbeeld aan wastafels, baden, douches en toiletten. Het merk houdt rekening met ieders wensen, zodat er altijd een item is dat bij jouw smaak en stijl past. Met de badkamerproducten van Duravit kun jij zeker weten jouw badkamer praktisch én stijlvol inrichten!

De wortels van Duravit

De wortels van dit design merk liggen in het Zwarte Woud in Duitsland. In 1817 is Georg Friedrich Horn hier klein begonnen met de productie van tafelgerei. De uitbreiding van het assortiment met sanitair vormt de basis voor het later succes van Duravit. Sinds 1960 is de naam Duravit een gevestigde naam in de sanitairwereld. Ook al draait het tegenwoordig steeds meer om hightech en automatisering, bij Duravit staat menselijk vakmanschap nog steeds hoog in het vaandel. Daarom richt Duravit zich ook nog steeds voor een groot deel op ambacht en handwerk om een zo goed mogelijke kwaliteit te garanderen. Aan dit merk kun je jouw badkamer dus wel toevertrouwen!

Ecologisch verantwoord

Tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met duurzaamheid en ecologisch verantwoord leven. Voor Duravit is leven in harmonie met de natuur de normaalste zaak van de wereld. Daarom is Duravit partner en sponsor van het Natuurpark Zwarte Woud, een groot beschermd gebied in Duitsland. Bovendien houdt dit merk zich bezig met de bescherming van water, lucht en bodem. Niet alleen in hun eigen productieproces maar ook met de producten zelf die helpen om water te besparen. Door te kiezen voor de producten van Duravit, draag jij dus ook bij aan een duurzamere wereld zonder in te leveren op luxe en kwaliteit.

Statement wastafels & badmeubels

Duravit beschikt in haar assortiment over wastafels & badmeubels in veel verschillende stijlen, vormen en soorten. Deze meubels kun je helemaal eigen maken met verschillende opties. Zo kun je zelf kiezen welke wasbak en kraan je op het badmeubel wilt hebben. Ook kun je kiezen op welke wijze je het badmeubel ingedeeld wilt hebben, bijvoorbeeld in verschillende vakken. Andere opties zijn het kiezen voor een spiegel, wandplank of wandkastjes. Op deze manier kun je alles indelen zoals je dat zelf wilt! Maar niet alleen wastafels zijn mogelijk, waskommen zijn ook een hele stijlvolle optie. De waskommenserie Luv wordt vervaardigd uit DuraCeram®. Dit materiaal maakt het mogelijk bijzonder precieze randen en vormen te creëren. Zo ontstaat er een prachtig fijn design. En wat dacht je van de L-Cube badmeubelserie? Deze collectie met badmeubels laat alles weg wat overbodig is. Hoe minder je wordt afgeleid, hoe meer je lekker kunt ontspannen in de badkamer. daarom worden de meubelfronten bijvoorbeeld niet onderbroken door handgrepen. Is dit badmeubel ook iets voor jouw badkamer?

Heerlijk ontspannen douchen

Net als jouw badmeubel en wastafel kun je ook jouw douche volledig naar eigen wens samenstellen. Zo kun je kiezen voor verschillende douchebakken, doucheschermen, warmteregelaars en douchekoppen. De douchebakserie Tempano is bijvoorbeeld geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes en wensen. Deze douchebak is perfect afgestemd op de moderne badkameromgeving, is voegloos en heeft een prachtig puur design. Combineer deze douchebak met één van de douchesystemen van Duravit voor een prachtig geheel. de douchesystemen zijn een praktische alles-in-één oplossing voor de meeste fijne douchebeleving. Wie wil er nu niet zo’n heerlijke regendouche?

Toiletten – stijlvol & hygiënisch tegelijk

Naast badmeubels en douches zijn toiletten één van de speerpunten van Duravit. De toiletten hebben stuk voor stuk een minimalistisch design met een hoog zitcomfort. Maar niet alleen toiletten maar ook bidetten, urinoirs en toiletaccessoires behoren tot het assortiment. Zo kun je alles mooi op elkaar afstemmen. Alle toiletten worden gemaakt van keramiek en dus gemaakt van duurzaam materiaal. De meest innovatieve serie van Duravit op het gebied van toiletten is het SensoWash® douchetoilet. Deze serie voldoet aan alle moderne eisen op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en duurzaam design. Niets is zo grondig, zo hygiënisch en zo natuurlijk als de reiniging met water. Is dit ook iets voor jou?

Jouw eigen thuisspa met baden en whirlpools

Duravit biedt verschillende baden aan in een minimalistische, maar luxe stijl. Een lekker plekje om na een lange dag heerlijk te ontspannen. Ook bij baden heb je keuze uit verschillende opties, waardoor je jouw bad perfect kunt aanpassen aan jouw wensen. De baden van Duravit worden vervaardigd uit de minerale grondstof DuraSolid® en zijn perfect afgestemd op het design van de wastafels en -kommen. Het prachtige lijnenspel van de baden overtuigt jou zeker weten meteen. Ga jij voor de volledige wellness beleving? Dan is een whirlpool helemaal iets voor jou! Met een whirlpool van Duravit geniet je van bruisend badplezier. Maar dat is niet alles; de luchtbellen zorgen voor een betere bloedsomloop en de watermassage verbetert de doorbloeding in je lichaam. Wij zijn helemaal om!

Ben jij ook zo enthousiast geworden van dit merk? Eén ding is zeker: de mogelijkheden bij Duravit zijn eindeloos. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is voor jouw badkamer en welke opties bij jouw stijl passen? Plan dan een badkamerafspraak in met één van onze adviseurs. Zij helpen jou graag bij het ontwerpen van jouw droombadkamer!

Plan hier jouw badkamerafspraak

filter en sorteer