Hamat

Actief in meer dan vijftig landen, doe dat maar eens na! HAMAT is zo’n merk die actief is over de hele wereld. Een volwaardig specialist in vloeren en deurmatten, dat is waar het merk voor staat. We lichten dit merk graag voor jou uit, we laten jou zien hoe dit merk is ontstaan en welke collecties zij hebben.

De grootste matten producent van Nederland

Dit merk is een echte Nederlandse onderneming uit het nabij gelegen Genemuiden. HAMAT is een producent van matten en tapijten, waar we dadelijk verder op ingaan. We kunnen wel zeggen dat dit merk met de tijd meegaat, want er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en technische middelen voor de productie van hun producten. Als grootste matten producent van Nederland kunnen ze alle soorten leveren.

Omdat ze actief zijn in meer dan 50 landen over de hele wereld, kunnen ze veel kennis en ervaring opdoen. Hiermee kunnen ze optimaal anticiperen op de behoefte van eenieder en leveren ze precies datgeen wat jij nodig hebt. Met behulp van verticale integratie van het gehele productieproces worden er exclusieve producten van hoogwaardige kwaliteit geleverd. Producten die onderscheidend zijn, maar ook compleet en helemaal in de tijd van nu.

Duurzaam & innovatief

Bij de productie van hun producten willen ze de impact van het milieu zoveel mogelijk beperken. Er wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van duurzame productie, productieprocessen en procedures om afval te beperken en het verminderen van het energieverbruik. Onlangs hebben ze hun 100% natuurlijke kokosmat ontwikkeld. Het magazijn is volledig geautomatiseerd en biedt plaats aan 16.700 pallets. Op deze manier kan er efficiënt gewerkt worden en is er altijd voorraad.

Houd het in huis lekker schoon

Met de schoonloop matten zorg je voor de beste oplossing voor jouw in- en uitgang van het huis. Jouw vloer blijft helemaal behouden en de deurmat biedt tegelijkertijd ook bij aan een stijlvol entree. Voor iedere woonstijl biedt HAMAT een bijpassende deurmat.

Naast de gewone schoonloop matten heeft HAMAT ook kokosmatten in haar collectie. Deze beiden een natuurlijke entree voor zowel binnen als buiten. Door de schrapende werking van het kokos wordt het grove vuil effectief buiten de deur gehouden. De kokosmatten zijn in verschillende dessins verkrijgbaar.

De nieuwste trendy collectie van HAMAT

Deze nieuwste collectie is geen deurmat, maar een trendy collectie van PVC vloeren. De Identity is volledig afgestemd op de laatste woontrends maar met een compleet eigen identiteit. Voor welke ruimte jij een nieuwe vloer zoekt, je vindt tussen de collectie sowieso een geschikte vloer. Maar wat is een PVC vloer? Deze vloer bestaat uit stroken of tegels van kunststof die zijn opgebouwd uit meerdere lagen die er samen voor zorgen dat het een sterke en slijtvaste vloer is.

Zoals we al eerder aangaven, vind je in de Identity collectie altijd een geschikte vloer. Naast de betonlook vloeren hebben alle vloeren een natuurlijke uitstraling welke nauwelijks te onderscheiden zijn van een houten vloer. De vloeren hebben de volgende eigenschappen: slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, natuurgetrouw, geschikt om te plaatsen op vloerverwarming en met de brandklasse Bfl-S1. Daarbij is het PVC voorzien van dry-back en moeten deze volledig verlijmd worden.

Alle vloeren zijn voorzien van het Embossed in Register (EIR). Dit wil zeggen dat de structuur in de toplaag precies het dessin van de filmlaag volgt en daarmee krijgt elke vloer een natuurgetrouwe en levendige look & feel. Ook zijn de stroken en noesten, net als bij een houten vloer, voelbaar aanwezig. Dit alles bij elkaar zorgt voor een realistische uitstraling en maakt dat de vloer niet te onderscheiden is van een houten vloer.

Zie je het leggen van deze HAMAT PVC vloer niet zitten? Dan kunnen we jou van begin tot eind kwaliteit en zekerheid bieden. Voor ons is het namelijk belangrijk dat de vloer vakkundig wordt gelegd. Met onze eigen montageservice kun je erop vertrouwen dat jouw vloer in handen is van ervaren vakmensen. Onze monteurs komen graag bij jou thuis om de vloer in te meten en de aankoop vervolgens te monteren.

Ontdek onze montage

De PVC vloeren zijn te ontdekken en te verkrijgen in onze winkel. De deurmatten zijn zowel online als in onze winkel te vinden. Ontdek hieronder de collectie van de HAMAT deurmatten.

filter en sorteer