Hartman

Wie kent ze nu niet?! De witte kunststof standenstoelen die tegen weer en wind kunnen. Daarom kunnen we wel zeggen dat, met al meer dan 50 jaar ervaring, Hartman als geen ander weet hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Hartman ziet haar tuinmeubelen nooit als een gewoon “meubel”. Tuinmeubelen brengen sfeer in jouw tuin en staan garant voor ultieme tuinbelevingen met familie en/of vrienden.

Ontdek meer van onze tuinmeubelen

Het vakmanschap waarmee Hartman meer dan 50 jaar geleden is mee begonnen, gaat door. Hedendaags worden er nog vele kunststof tuinstoelen geproduceerd. Maar dat is niet het enige! Door de jaren heen heeft dit gave tuinmeubelmerk ingespeeld op de nieuwste tuintrends en bestaat de collectie ook uit tuinmeubelen, tuinkussens en accessoires.

Hartman staat voor garantie, door de jarenlange ervaring, voor een kwalitatief goed product. Met de slogan “Hartman, daar geniet je langer van” onderstrepen ze de kwaliteit van haar producten en leveringsprogramma. Het merk heeft een ruime collectie in tuinmeubelen met materialen als kunststof, teakhout en aluminium. Op deze markt probeert Hartman te blijven vertrouwen op haar naam én op het innovatieve karakter van het merk. Zo zorgen ze ervoor dat de tuinmeubelen maar ook accessoires altijd nét een meer waardevolle uitstraling krijgen.

Waarom kiezen voor Hartman?

Hartman stelt men de vraag wat het leven nu zo geweldig maakt? Want naarmate je ouder wordt, kom je erachter dat dit nooit door één ding is. Het zijn namelijk meerdere factoren die samen zorgen voor een geweldig leven en wij kunnen er ons helemaal in vinden! Hartman combineert in hun producten comfort, kwaliteit & design. Met al deze factoren produceren zij het beste product voor jou! De tuinmeubelen brengen het beste in de dag naar boven, zeker niet alleen voor jou maar ook voor iedereen die je uitnodigt.

Maar waarom is dan juist gekozen voor deze elementen? Wij leggen het één voor één even uit. Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Een tuinmeubel van Hartman zit daarom ook als gegoten. De meubelen hebben ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen ervoor dat de meubelen optimaal comfort bieden en daarbij ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Dankzij de meer dan 50 jaar aan ervaring is er genoeg kennis in huis om tuinmeubelen te produceren van hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij dit merk echt voorop en waarborgen ze door hun eigen testcenter. Ieder product wordt zorgvuldig getest op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastheid. Echt super belangrijk wanneer je tuinmeubelen aanschaft! Want wat mooi is, moet uiteindelijk ook mooi blijven.

Ieder jaar probeert het designteam van Hartman de consument weer te verrassen met de nieuwste technieken, trends en comfortabele tuinmeubelen. Dit resulteert iedere keer weer tot prachtige en exclusieve designs waar iedereen alleen maar blij van kan worden. Daarbij maken de meubelen het mogelijk om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en je te kunnen laten genieten van de tijd met familie en/of vrienden. Samen ga je genieten van het buitenleven!

Je ziet al wel dat wij erg enthousiast worden van Hartman! Jij toch ook? Kom langs in onze winkel & ontdek de prachtige collectie. Wil je vooraf al even oriënteren? Dat kan! Ontdek hieronder een deel van de Hartman collectie.

 

filter en sorteer