IXXI

Ben jij al bekend met de wanddecoratie van IXXI? Het is een flexibel wandsysteem, bestaande uit losse kaarten die samen één geheel vormen. Door middel van koppelstukjes klik je de kaarten van de wanddecoratie aan elkaar en maak je jouw eigen creaties. Met een IXXI maak je heel eenvoudig, in elk gewenst formaat, jouw persoonlijke wanddecoratie. Echt Dutch Design!

Het verhaal achter het merk

In de zomer van 2010 waren het drie Nederlandse ontwerpers die het idee hadden om een compleet nieuw concept voor wanddecoratie te bedenken. Het is allemaal ontstaan vanuit een project voor de provincie Noord-Brabant. Ze bedacht een innovatief koppelkruisje om 17.000 ansichtkaarten aan elkaar te koppelen voor een presentatie stand. Na positieve reacties en een nominatie voor de Dutch Design Awards, besloten ze het koppelsysteem verder door te ontwikkelen.

Shop onze online IXXI collectie

September, datzelfde jaar, is IXXI ontstaan. Er werd een creatief platform gecreëerd waar iedereen aan de slag kon gaan met foto's om een eigen en persoonlijke collage te maken. De ontwerpers wilden daarnaast ook nog een inspirerende collectie van beelden kunnen aanbieden waarmee design en kunst toegankelijker zou worden. Al snel haakte het Rijksmuseum aan en zo volgden nog vele musea, fotografen en designers van over de hele wereld.

Let's IXXI the world

Met een IXXI in huis ben je uniek en geef je jouw interieur een persoonlijk tintje! Vul bijvoorbeeld een hele wand met een mooie pixelfoto of een ander kunstobject zoals het Meisje met de Parel. De uitstraling van het interieur krijgt een enorme boost met een IXXI. Er zijn eindeloze mogelijkheden in beeld, vorm en formaat. Ook is het eenvoudig op te hangen zonder spijkers!

De kaarten van deze wanddecoratie zijn 0,3 mm dik en worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig synthetisch mat materiaal. Het materiaal is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen uv-licht. Het leuke aan een IXXI is dat het compleet persoonlijk aangepast kan worden. De wanddecoratie is gemakkelijk te vervangen of vul je aan, zodat het een leuk item blijft voor aan jouw muur. Hieronder vind je bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van een persoonlijke IXXI. Met persoonlijke, eigen foto's van bijvoorbeeld de kinderen of jouw trouwdag creëer je een persoonlijk item voor aan de muur.

De wanddecoratie van IXXI is al verkrijgbaar vanaf 39,95 euro afhankelijk van de afmetingen en het type product. Je vindt bij ons verschillende IXXI's uit het assortiment bij ons in de winkel. Onze medewerkers van de decoratieafdeling kunnen je meer informatie geven over het product en de werking ervan. In onze winkel zijn diverse IXXI's verkrijgbaar of te bestellen. Altijd is er wel een bijpassende IXXI te vinden voor in jouw interieur. Of je bestelt jouw IXXI heel gemakkelijk online, hieronder vind je een greep uit de online collectie.

filter en sorteer