JEE-O

De producten van JEE-O geven een luxe uitstraling en zijn erg functioneel. JEE-O is gewaagd, exclusief, stoer en straalt eenvoud uit. Geef uw badkamer een industriële en stoere uitstraling door te kiezen voor producten van het merk JEE-O!

Neem een kijkje in onze badkamershowroom

Puur & onderscheidend

Het merk JEE-O staat bekend om zijn strakke en onderscheidende badkamers door het gebruik van opvallende kranen, baden en wastafels. De ontwerper van JEE-O heeft veel aandacht geschonken aan de vormgeving van het bijzondere design.

JEE-O douches

Het RVS design van JEE-O douches staat prachtig in elke badkamer. Deze eyecatchers zijn opvallend in eenvoud met een minimalistische vormgeving. Dit past precies bij de badkamertrend van nu, waarbij heldere en pure vormen centraal staan. JEE-O laat u genieten van een uniek design en optimaal comfort.

Alle JEE-O douches zijn uitgerust met een modern vormgegeven mengkraan. Door middel van één handige draai regelt de kenmerkende knop, ring of joystick de douche van dicht naar open, en van koud naar warm.

JEE-O wastafels

Het merk JEE-O verkoopt ook minimalistische, maar robuuste wastafels. De wastafels hebben een industriële, maar pure uitstraling en staan prachtig in elke badkamer. Door deze wastafels te combineren met een opvallende kraan wordt een heel strakke uitstraling gecreëerd.

Tip: combineer de JEE-O wastafels met de JEE-O baden en JEE-O douches. 

JEE-O baden

Voor de baden van JEE-O geldt hetzelfde als voor de wastafels van dit merk: het design is minimalistisch, robuust, maar toch ook puur. De ontwerper van JEE-O heeft veel aandacht geschonken aan de organische vormgeving van het bijzondere design. Alle baden van JEE-O hebben een krachtige en industriële uitstraling. Dit past precies bij de badkamertrend van nu, waar helder pure vormen centraal staan. JEE-O laat u genieten van een prachtig design en optimaal comfort.

De zowel de wastafels als baden zijn in hun unieke vorm gegoten door middel van een combinatie van quartz gesteente en resin genaamd DADOquarts. Dit materiaal kenmerkt zich als lichtgewicht, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur. Alle baden zijn uitgerust met een geïntegreerd overloopsysteem. De JEE-O by DADO lijn is uitgevoerd in wit en kleurvast.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs in onze winkel om alle douches, wastafels, kranen en baden van het merk JEE-O of van onze andere merken te bekijken. Onze badkamerspecialisten helpen je graag!

filter en sorteer