Kränzle

Nieuw bij Boer: de Kränzle hogedrukreinigers. Kränzle is marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige reinigingsmachines. Door het gebruik van de nieuwste technieken en slimme innovaties slaagt Kränzle erin om professionele kwaliteit te integreren in een hogedrukreiniger voor de doe-het-zelvers en professionals.

Over Kränzle hogedrukreinigers

De Kränzle hogedrukreinigers beschikken altijd over de nieuwste innovaties door eigen onderzoek en voortdurende ontwikkeling. De ervaren medewerkers van Kränzle zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen die gebruikers over de hele wereld voordelen brengen op het gebied van hogedrukreinigers.

De familie K 1050 hogedrukreinigers

Met de compacte vorm, topkwaliteit en nieuw design is er nu een professioneel Kränzle assortiment met een verlaagde prijs, welke voldoet aan de eisen van deze tijd: de familie K 1050 hogedrukreinigers. Deze hogedrukreinigers zijn perfect voor iedere specifieke reinigingstaak rondom huis en tuin.

De familie K 1050 hogedrukreinigers hebben een betrouwbare werking en een bijzonder lange levensduur. Daarnaast zijn ze bedrijfszeker veilig, schoon, geluidsarm en milieuvriendelijk. Kortom, een investering die zich al snel terugbetaalt.

Shop Kränzle online!

Unieke eigenschappen van de K 1050 Kränzle hogedrukreinigers

  • Een pompkop in messing van hoge kwaliteit
  • Een motor met optimaal vermogen en lange levensduur
  • Een ingenieus systeem van snelkoppelen

Brochure Kränzle

Ontdek alle voordelen van het K 1050 assortiment in de brochure van Kränzle.

Bekijk de brochure

K 1050 assortiment hogedrukreinigers

Hogedrukreiniger K 1050 TS

De K 1050 TS heeft een houder voor de hogedrukslang. Het apparaat beschikt over een Total-Stop systeem voor het verlengen van de levensduur, en Easy-Start systeem om stroompieken te vermijden. De hogedrukreiniger wordt met 8 meter hogedrukslang meegeleverd en heeft een pistool met snelkoppeling.

Hogedrukreiniger K 1050 TS T

De K 1050 TS T heeft een geïntegreerde slangtrommel. Deze hogedrukreiniger beschikt over een Total-Stop systeem voor het verlengen van de levensduur, en Easy-Start systeem om stroompieken te vermijden. Daarnaast is de hogedrukslang met 12 meter staaldraad versterkt en heeft een pistool met snelkoppeling.

Hogedrukreiniger K 1050 p

De K 1050 P is een zeer handige, draagbare hogedrukreiniger. Deze hogedrukreiniger heeft een Total-Stop systeem om de levensduur te verlengen. Daarnaast wordt er een 8 meter hogedrukslang meegeleverd en heeft een pistool met snelkoppeling.

Wil je meer weten over de professionele Kränzle hogedrukreinigers? Ontdek het allemaal in onze winkel! Onze medewerkers helpen je graag. 

Bekijk hier onze openingstijden

filter en sorteer