Madam Stoltz

Helemaal hot op dit moment; Scandinavisch Design. Een trend waarop het merk Madam Stoltz perfect weet aan te sluiten met haar prachtige collectie woonaccessoires. Volgens eigenaresse Pernille Stoltz is het motto: ‘Home Sweet Home’, wat helemaal terug komt in de items. De verschillende accessoires met elk een eigen verhaal, laten je al gauw helemaal thuis voelen.

Shop Madam Stoltz online!

Gedreven door creativiteit, fantasie en een avontuurlijke geest, dat is de oprichtster van Madam Stoltz. Een jonge vrouw uit Denemarken, combineerde dit met een fascinatie voor de Indiase leefstijl, zo ontstond Madam Stoltz. De collectie vindt haar ‘roots’ op het Deense eiland Bornholm. Hier runnen Pernille en haar man al meer dan 15 jaren Madam Stoltz, inmiddels één van de bekendere merkfabrikanten op gebied van woonaccessoires in Scandinavië. Alle producten hebben stuk voor stuk een ‘vleugje Pernille’ meegekregen. En zo weten ze ieder seizoen weer de afnemers te verrassen met de herkenbare maar toch ook vernieuwende Stoltz stijl.

De collectie van Madam Stoltz bestaat uit mooie, kwalitatieve producten, ontworpen in Denemarken en vervaardigd door vakkundige Indiase mensen. Ze ontmoette hen persoonlijk en zij inspireerden haar tijdens haar reizen. Het resultaat? Een prachtige collectie unieke artikelen.
De accessoires zijn stijlvol en karakteristiek. Is jouw interieur modern, klassiek of een verzameling van meerdere stijlen door elkaar heen? Geen probleem! Ook dan passen de accessoires perfect bij het bestaande interieur.

Zoals Madam Stoltz zelf zegt:
‘Om te weten waar je naartoe gaat, is het cruciaal om te weten waar je vandaan komt’.
Laat je verrassen en inspireren door het uitgebreide assortiment woonaccessoires, woondecoratie kussens, plaids en vloerkleden, verlichting zoals hanglampen & wandlampen maar ook keukenartikelen zoals bekers en glazen, servies, manden en meubelen.

Benieuwd naar de collectie in onze winkel? Kom eens langs!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer