Nemef

Of het nu gaat om het beveiligen van uw deuren of ramen: Nemef is dé specialist als het om veiligheid gaat. Met een ruim assortiment aan veiligheidsproducten zijn er volop mogelijkheden om uw woning extra veilig te maken. Want veilig wonen, is prettig wonen!

Shop Nemef online!

Totaalpakket aan oplossingen

Onbezorgd wonen en van huis kunnen gaan is belangrijk. Daarom biedt Nemef een totaalpakket aan oplossingen voor goede veiligheid! De producten zijn veilig, betrouwbaar én gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn alle producten voorzien van SKG*, SKG** of SKG*** en getest door de politie ten behoeve van het Politiekeurmerk Veilig wonen.

Assortiment

Het assortiment van Nemef bestaat uit:

  • Binnendeursloten
  • Veiligheidssloten
  • Meerpuntssluitingen
  • Veiligheidscilinders
  • Sluitsystemen
  • Beslag
  • Elektronische toegangscontrolesystemen

Deuren

Inbraakveilige deuren vormen de basis van een veilig huis. Nemef isspecialist als het gaat om deurbeveiliging en biedt een totaalpakket voor goede beveiliging van uw deuren. Of het nu gaat om veiligheidssloten, veiligheidsbijzetsloten, veiligheidscilinders of veiligheidsbeslag. Bekijk de tips van Nemef om de de kans op een inbraak te verkleinen.

Beveilig mijn voordeur

Ramen

Naast deuren, zijn ramen ook een gemakkelijk doelwit voor inbrekers. Daarom heeft Nemef alles voor een goede raambeveiliging. Denk hierbij aan een Nemef raamboompje, een combi-uitzetter of en oplegdruksluiting met sleuteltje. Deze producten verkleinen de kans op inbraak met maar liefst 90%!

Innovaties

Zelf bepalen wie er je huis in mag, ook als je niet thuis bent? Je smartphone gebruiken als virtuele sleutel, zodat sleutels overbodig zijn? De nieuwste innovatie van Nemef maakt dit mogelijk! De Nemef ENTR een veilig elektronisch cilinderslot. 

Lees meer over Nemef ENTR

Wilt u ook extra veilig en onbezorgd wonen met de producten van Nemef? Kom een kijkje nemen in onze winkel en ontdek alle mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag verder.

filter en sorteer