Philips Hue

Houd jij van gezelligheid in huis? Maak dan kennis met Philips Hue, de definitie van slimme verlichting. Met de Philips Hue kun je jouw verlichting instellen zoals je zelf wilt. Benieuwd wat allemaal mogelijk is? Maak dan kennis met de Philips Hue.

De innovatie in verlichting

Philips Hue is de innovatie op het gebied van verlichting. Geheel draadloos kun je de LED lampen bedienen. Schakel eenvoudig de Philips Hue lampen aan of uit en dim je verlichting waar nodig met behulp van je smartphone. En dit geldt niet alleen voor de verlichting in huis wanneer je thuis bent. Zelfs als je niet thuis bent, kun je ook bepalen wat er gebeurt met de verlichting in jouw huis. Handig voor als je op vakantie gaat! 

Eindeloos veel mogelijkheden

De color lampen hebben méér dan 16 miljoen kleurmogelijkheden en de white ambience tot wel vijf miljoen wittinten! Zo kies je altijd een passende kleur bij jouw gemoedstoestand. Op de lampen van Philips Hue zitten verschillende functies die je met jouw telefoon kunt bedienen. Zo kun je de lampen laten dienen als een wake-up light. Of je zorgt ervoor dat de lampen automatisch aangaan als je thuis komt, zo hoef je nooit in een donker huis te stappen.

Philips Hue blijft zich doorontwikkelen, van een meerkleurige lightstrip tot een moderne hanglamp. De nieuwste aanwinsten van Philips Hue variëren in stijl, maar combineren bovenal één eigenschap: de lampen hebben allemaal een luxe uitstraling.

De Philips Hue Filament

Philips Hue heeft ook de Filament lampen in hun assortiment. Deze Filament lampen hebben een mooi design en zijn ook mooi als ze niet branden. De lampen hebben een vintage uitstraling en zijn daardoor erg sfeervol. De Philips Hue Filament lampen zijn, net zoals andere Hue lampen, makkelijk te bedienen via Bluetooth. De lampen zijn verkrijgbaar in drie vormen. Maak je huis sfeervol met deze mooie lichtbronnen!

Meer dan licht

Maar er is veel meer! Je kunt de verlichting ook koppelen met je muziek, film en games. Zo kun je jouw favoriete film thuis beleven doordat de verlichting mee kleurt met de kleur op je televisie. De Philips Hue kan zelfs haar kleuren veranderen op de beat van de muziek. Beleef bijvoorbeeld de sensatie van een thuisbioscoop met de Philips Hue Play gradient lightstrip. Met behulp van de bijgevoegde steunen bevestig je het licht van deze strip op een staande of hangende televisie van 65 - 75 inch. Het licht van de strip reageert op de beelden van jouw televisie. Of de prachtige hanglamp Ensis, deze lamp straalt functioneel licht naar beneden en sfeerlicht naar boven.

Bestel hier Philips Hue gemakkelijk online

Hue uitbreiding en armaturen

Je kunt de Hue Bridge in totaal 50 lampen aansluiten en tien accessoires. Zo kun je je hele huis bedienen met één druk op de knop. De Hue heeft niet alleen lichtbronnen, maar ook complete armaturen met ingebouwde Hue verlichting erin. Is de lamp toch net niet naar jouw smaak? Ga dan voor een lamp met een e27 fitting! Dan kun je er altijd een Hue lichtbron in stoppen.

Third party apps

Naast de Hue app kunnen er ook andere apps op worden aangesloten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting aan te sluiten op de HomeKit van Apple, werkt het goed samen met Google Assistant en de slimme thermostaat van Eneco de Toon. In de App store en de Google Play store zijn talloze apps te vinden die de ervaring van de Philips Hue verlichting nog beter maken.

Philips Hue outdoor

Philips Hue heeft ook een outdoor serie in het assortiment. Want stel je eens voor dat de achtertuin met één aanraking van je smartphone verandert in een kleurrijke wereld. Of dat de lampen automatisch aan gaan zodra je de oprit oprijdt. Dat zou toch ideaal zijn! Met Philips Hue buitenverlichting breng je jouw voor- en achtertuin tot leven met licht.

Ben jij geïnteresseerd in de smartverlichting van Philips Hue? Of wil je nog meer weten over de mogelijkheden van deze verlichting? Kom dan langs! Wij hebben de grootste Hue presentatie in de regio. Onze verlichtingsspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk hier de openingstijden

filter en sorteer