PickUp

Ieder huis verdiend een eigen huisnummerbord. Ontwerp en maak eenvoudig uw eigen huisnummer(naam)bord met de zelfklevende PickUp 3D huisnummers. Altijd passend bij uw huis en snel te monteren.

Een eigen huisnummerbord

Niet elke woning is voorzien van een huisnummerbord en dat kan zowel voor de postbode als bezoekers zeer vervelend zijn. Met de 3D PickUp huisnummers kunt u uw huis eenvoudig en snel voorzien van een eigen huisnummerbord. Zo ontvangt u altijd uw eigen post en kunnen uw bezoekers gemakkelijk uw huis vinden!

3D PickUp stappenplan

Met het 1-2-3 Pickup Home stappenplan maakt u eenvoudig een huisnummer(naam)bord met een professionele en eigentijdse uitstraling:

  1. Kies uw zelfklevende letters of cijfers (in 3D)
  2. Kies het gewenste paneel
  3. Kies de afstandhouders.

En u kunt monteren!

Eenvoudige montage

De PickUp 3D huisnummers zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig aan te brengen. Deze huisnummers kunnen daarom bijvoorbeeld ook op de huisvuil container worden geplakt. Wel is het belangrijk dat u de ondergrond eerst goed schoonmaakt, zodat de kleefkracht niet vermindert door stof, vocht of vuil.

Tip: gaat u een regel tekst plakken, of meerdere cijfers, gebruik dan een waterpas! 

Huisnummerbord met namen

Ook heeft PickUp 3D plakletters in het assortiment waardoor u uw huisnummerbord kunt personaliseren door middel van namen. Zo weten uw bezoekers 100% zeker dat ze op het juiste adres zijn!

Verschillende kleuren en afmetingen

De PickUp 3D huisnummers zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende afmetingen.

Kom langs en stel uw eigen huisnummerbord samen! 

Bekijk hier de openingstijden

filter en sorteer