Pip Studio

Happy products for happy people! Dát is het motto van Pip Studio. De producten van Pip Studio maken namelijk iedere dag weer bijzonder. Waar je op dat moment ook bent en wanneer je maar wilt. Want elke dag is er iets te vieren, als je er maar oog voor hebt. Wij laten je graag kennis maken met dit mooie merk. 

Inspiratie uit het alledaagse leven

Het begon allemaal in 2007 met Anke van der Endt aan de Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam. Zij is het merk Pip Studio gestart. De naam? Pip is de bijnaam uit de jeugd van Anke en deze naam vond ze direct toepasselijk voor haar eigen merk. En in minder dan 15 jaar tijd groeide het uit tot een wereldmerk met meer dan 2.000 verkooppunten in ruim 40 landen. 

Met de producten van Pip maak je van iedere dag een feestje. Hoe beter je kijkt, hoe meer je ook ziet in de designs van de producten. Wat ons opvalt: onverwachte details, geslaagde dessins en speciale afwerken. Het merk kenmerkt zich echt doorhet gebruik van vrolijke kleuren, bloemenpatronen en sprookjesachtige prints. Het geeft de 'sparkle' aan jouw dagelijks leven. 

Dag in, dag uit wordt er in Amsterdam gewerkt aan unieke collecties met een enthousiast team. De inspiratie voor de producten wordt overal vandaan gehaald. Van familieherinneringen tot wonderbaarlijke avonturen en van verborgen schatten op de zolder tot aan verre reizen. De producten zijn echte eyecatchers, klassiek met een speelse twist. Goed om te onthouden! De collectie zijn deel van een groter geheel, je kutn alles met elkaar mixen & matchen. Dus laat het verzamelen maar beginnen! 

Het bouwen aan een merk doe je nooit alleen. Pip Studio dankt daarom veel aan de partners, met wie ze intensief samenwerken. Ieder jaar worden er nieuwe collecties uitgebracht, welke we hieronder zullen uitlichten.

De serviescollecties van Pip Studio

Pip Studio heeft meerdere serviescollecties ontworpen. Dit zijn de volgende collecties:

  • Flower Festival
  • Winter Wonderland
  • Blushing Birds
  • Jolie
  • La Majorelle

De ontwerpen van Pip Studio staan bekend om het mooie kleurgebruik en dit is ook terug te zien in de collecties. Laat je hieronder inspireren door de collecties!

Flower Festival

Met de Flower Festival collectie maken we een reis naar Japan. In deze collectie worden Japanse karakteristieken gecombineerd met Indische invloeden waar Pip eerder is geweest. De Flower Festival collectie is geïnspireerd op de bloemen op de houten Indische bogen in combinatie met de verfijnde Seigaiha golfjes, welke weer typerend zijn voor Japan. Ieder item is afgewerkt met gouden details, wat ervoor zorgt dat de collectie een ware eyecatcher op tafel wordt. Deze collectie is goed te mixen met bijvoorbeeld de Blushing Birds collectie, waarover later meer.

Winter Wonderland

Ben je op zoek naar een elegant en gedetailleerd porselein? Dan zit je met de Winter Wonderland collectie wel goed! Dit servies is geïnspireerd op alle mooie dingen die je tegenkomt tijdens een lange winterwandeling in het bos. De collectie neemt je mee op reis naar een bos met bladeren, takken, bloemen en dieren zoals vogels en een enkele eekhoorn. Door de verschillende borden, kommen en kopjes met elkaar te combineren creëer je een knusse sfeer aan tafel. En hier is ook weer ieder item gedecoreerd met het typische gouden randje. Kom maar op met dat warme wintergevoel!

Blushing Birds

De echte Pip Studio fan herkent deze collectie uit duizenden. De porseleinen collectie is in 2020 geïntroduceerd en razend populair. De Blushing Birds collectie is gebaseerd op de landschappen en het vakmanschap uit beide werelden van het westen en het oosten. Door de invloeden van verschillende culturen worden er spannende contrasten gecreëerd en geven het servies een mooi design. Je vindt in deze collectie exotische bloemen en tropische vogels.

Jolie

Met deze collectie waan je jezelf in tropische sferen. De Jolie collectie neemt je mee op reis naar een tropisch eiland vol met prachtige details. Denk hierbij aan tropische planten en bloemen, maar palmbomen en tropische fruitsoorten. Exotische diersoorten worden verrassend gecombineerd met bloemen en gouden stippen voor het ultieme vakantiegevoel. En zeg nu eerlijk, wie wil dat nu niet?!

La Majorelle

Deze collectie is een levendig dessin van bloemen in combinatie met palmbomen en reigers. De stippen en strepen op de achtegrond zorgen daarbij juist weer voor een verrassende combinatie en tegelijkertijd een moderne twist. Met deze collectie wordt er een eerbetoon gegeven aan botanische tuinen met een grote diversiteit aan bloemen en bladeren van over de hele wereld. Naast de basisitems vind je in deze collectie ook pronkstukken zoals glazen, een theepot en etagère. De producten zijn stuk voor stuk handgeschilderd.

Tijd voor een feestje op tafel met de collecties van Pip Studio! Dit zijn de collecties van het merk, in onze winkel is nog veel meer te bewonderen. Dus kom gezellig langs in de winkel, zien we je snel?

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer