Pip Studio

Het ontwikkelen van happy products for happy people. Dát is het motto van Pip Studio. Pip kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke kleuren, vintage bloemenpatronen en sprookjesachtige prints. Met een oog voor detail, specifieke afwerking en gelaagde designs slaagt Pip Studio erin om een sprankel te geven aan het dagelijks leven.

Inspiratie uit het alledaagse leven

De collectie van Pip bestaat uit producten in vrolijke kleuren en dessins die een stukje blijdschap en vreugde geven. De ontwerpster van Pip Studio haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar eigen parkiet Tjommy, die vaak terug te vinden is in haar collectie. Pip Studio ontwikkeld zijn collectie volgens een ‘Mix en Match’ concept: de verschillende producten zijn eindeloos met elkaar te combineren.

Ontdek ons online assortiment!

Nieuw: Winter Wonderland

De nieuwste limited edition najaarscollecite van Pip Studio, is Winter Wonderland! Het servies is geinspireerd op alle mooie dingen die je tegenkomt tijdens een lange winterwandeling in het bos. Besjes, bloemen, eekhoorns en vogels vormen het decor. De servies collectie heeft donkergroene kleuren gecombineerd met frisse turquoise. Ieder item is op zijn ''Pip'' gedecoreerd met een gouden randje. Krijg dat heerlijke warme wintergevoel met het Pip Studio Winter Wonderland servies!

De serviescollecties van Pip Studio

Pip Studio heeft vier serviescollecties ontworpen. Dit zijn de volgende collecties:

  • Blushing Birds Collection
  • Early Bird Collection
  • Floral Collection
  • Royal Collection

De ontwerpen van Pip Studio staan bekend om het mooie kleurgebruik en dit is ook terug te zien in de nieuwe collecties. Laat je inspireren door de nieuwe collecties van Pip Studio!

Blushing Birds Collection

In de collectie Blushing Birds komen verschillende elementen samen. Tropische vogels en exotische bloemen zijn gecombineerd met de klassieke Pip details. Fleur je tafel op met dit kleurrijke servies!

Early Bird Collection

In de collectie Early Bird is gebruik gemaakt van rustige kleuren en subtiele printjes langs de rand. Dit vormde de basis voor de collectie. Deze basis werd vervolgens gecombineerd met de illustratie van een kersenbloesem en een vogeltje. In tegenstelling tot de Blushing Birds collectie straalt de Early Bird collectie wat meer rust uit en dit geeft een romantisch effect.

Floral Collection

De Floral collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Deze collectie laat zien dat het mogelijk is om verschillende prints en kleuren te combineren. Mix & match erop los!

Royal Collection

Het servies uit de Royal collectie is gemaakt van verfijnd porselein. Het servies heeft historische elementen, zoals de print met vintage bloemen, gouden details en blauw geschilderde bloesems en takken, die wat weg hebben van Delfts Blauw. Al deze elementen samengevoegd geven een speelse en unieke uitstraling.

Ontdek Pip Studio behang

Naast Pip Studio servies verkoopt Boer Staphorst ook Pip Studio behang. Pip Studio heeft in samenwerking met Eijffinger een unieke collectie ontwikkeld. In het behang zien de we kenmerkende stijl van Pip Studio, met de onbetwistbare kwaliteit van Eijffinger. De collectie bestaat uit vrolijke, frisse kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Laat je inspireren door de verrassen door Pip Studio behang in vele kleuren en prints!

Vliesbehang van Pip Studio

Pip Studio behang is gedrukt op smartpaper (vliesbehang) wat behangen heel eenvoudig maakt. Je hebt hiervoor geen plaktafel nodig, kunt schoon en droog werken en het is makkelijk op maat te snijden.
Transformeer je kamer tot een vrolijke en frisse ruimte vele behangsoorten van Pip Studio. Het patroon vlinders, kleurrijke vogels en bloementakken geeft het interieur een speelse twist!

Bekijk ons Pip Studio assortiment online of kom langs in onze winkel!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer