Primabad

Op zoek naar een kwaliteit badmeubel? Dan bent u bij Primabad aan het goede adres. Want Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waarin iemand zich thuis voelt. Als Nederlandse fabrikant van badmeubelen zijn zij gevestigd in Brabant. Vanuit daar leveren zij dagelijks aan dealers in Nederland, Curaçao, België, Duitsland en Luxemburg.

Iedere dag plezier

Volgens Primabad is een badkamer niet compleet zonder een stijlvol en passend badmeubel omdat iedereen een fijne badkamer verdient. Hierbij wordt vooral gefocust op esthetiek en functionaliteit om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Stijlvol, gebruiksvriendelijk en kwaliteit, hiervoor staat Primabad. Ze werken alleen maar samen met hoogwaardige producten en de beste vakmensen. Hierdoor kunt u vertrouwen op het beste badmeubel wat u zich maar kunt wensen. Met de juiste kennis en passie zorgt Primabad voor comfort in uw badkamer.

Ze bieden een ruim assortiment badmeubelen voor zowel kleine als ruime badkamers. Er worden altijd hoge eisen gesteld aan de badmeubelen en staan voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Doordat de smaken van mensen verschillen, hebben ze badmeubelen onderverdeeld in collecties met een eigen stijl. Dit varieert van strak en minimalistisch design tot sierlijk en klassiek. Elk badmeubel is ontworpen met aandacht voor de kleinste details en voorzien van de beste afwerking zodat u er jarenlang van kunt genieten. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende maten, bladen, grepen en kleuren.

Stoer en robuust

Met deze woorden omschrijven we de Coast serie van Primabad het liefste. Het keramische blad steekt hoog boven de wastafelkast uit. Dit zorgt voor het kenmerkende stoere aanzicht van deze serie. Gecombineerd met een houtstructuur en verschillende greepmogelijkheden kunt u helemaal uw eigen meubel samenstellen.

De Blend serie is ook een stoere serie te noemen. Dit is voor iedereen die graag afwijkt van de norm en op zoek is naar avontuur. De wastafelkast zorgt voor een speelse touch in de badkamer, terwijl het strakke wastafelblad het geheel compleet maakt met een stoere en volwassen uitstraling. Absoluut een plaatje voor in de badkamer.

Strak, modern en vrijheid

Maak van uw badkamer een waar paradijs met de Second Edition serie. Dit badmeubel wordt geleverd met een wit mineraal marmeren blad, welke gecombineerd is met een wastafelkast met chromen grepen inclusief spiegel of spiegelkast. Dit geheel samen zorgt voor een lichte uitstraling en een strak ontwerp. Deze serie is te verkrijgen in 3 breedtes en maar liefst 31 kleuren. Ook is deze serie te verkrijgen met bijpassende hoge kast voor nog meer opbergruimte.

Interesse in de badmeubelen van Primabad? Kom dan eens langs in onze winkel om te kijken naar de mogelijkheden. Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het samenstellen van uw gewenste badkamer. U kunt heel gemakkelijk een afspraak maken met één van onze badkameradviseurs.

Plan hier uw afspraak met een badkameradviseur

filter en sorteer