Sealskin

Met Sealskin kunt u baden en douchen. U kiest hierbij voor een simpele en snelle metamorfose van uw badkamer. Met alle producten van Sealskin kunt u mix & matchen om uw ideale badkamer te creëren. Ontdek hieronder het assortiment en de gemakken van het badkamermerk Sealskin.

Aangenaam in gebruik

Het geheim van Sealskin zit hem erin dat ze over alle producten goed nadenken. Door goed over de producten na te denken, worden deze er aantrekkelijker van, aangenaam in gebruik, zorgeloos te onderhouden en ook nog eens gemakkelijk te installeren. De details van de badkamerproducten zorgen voor een prettige ervaring die u elke dag weer opnieuw wilt beleven. Dit uit zich in een aantal elementen die kenmerkend zijn voor de producten.

Bekijk ons online assortiment

De schuifdeuren van dit merk beschikken bijvoorbeeld over een soft open-close systeem. Dit houdt in dat de laatste centimeter van de deur stopt, die vervolgens langzaam automatisch sluit. Dit is wel zo veilig voor (kinder-)handen. Alle douches van Sealskin hebben hoogwaardige UV-verlijmde scharnieren, steunen en andere onderdelen bieden een vlakke binnenzijde. Dit zorgt voor spatwaterdichte douches.

Een garantie voor kwaliteit

De producten van Sealskin worden uitvoerig getest volgens de normering en worden vervolgens voorzien van een CE-certificering. Dit wordt gedaan zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw Sealskin douche. Tijdens het produceren van de douches wordt ieder product nauwkeurig gevolgd door middel van een RFID chip. Dit houdt in dat de douches automatisch worden ingecheckt zodra ze op transport gaan. Zo weten zij altijd waar de order zich bevindt in het productieproces en verloopt het gehele proces soepel.

Sealskin douches

De douche is voor velen een plek om te ontspannen en zichzelf op te frissen. Normaal gesproken is een badkamer voorzien van bepaald sanitair, denk hierbij aan een inloopdouche of een douchescherm waarbij de uitvoerig vaak verschilt. Het is erg afhankelijk wat voor soort douche je hebt en het monteren hiervan kan op verschillende manieren worden gedaan. Met Sealskin is het mogelijk om te kiezen voor een standaardoplossing, maar er zijn ook maatwerk oplossingen mogelijk bij complexere situaties.

Alle douchewanden worden gemaakt van hoog gerenommeerd veiligheidsglas. De kans op verwondingen is hierbij dan minimaal. Mocht de douchewand toch onverhoopt kapot gaan, dan valt deze in honderden stukjes die niet scherp zijn waardoor u zich niet kunt bezeren. Wat bij gewoon glas vaak wel het geval is.

Wilt u ook kunnen genieten van de luxe van Sealskin douches? Kom dan langs in onze showroom om dit te ontdekken! Wilt u op afspraak langskomen? Ook dat is mogelijk.

Maak hier uw afspraak

filter en sorteer