VELUX

Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. De producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren. Ze geven terug aan de omgeving door zeer energie- efficiënt te zijn. Ze genereren meer energie dan het kost om ze te produceren.

VELUX Nederland

VELUX Nederland B.V. is sinds 1988 de verkoop- en marketingorganisatie van de VELUX Groep in Nederland, waar op dit moment ongeveer 80 medewerkers werken. Ons kantoor met showroom in De Meern is hierbij de basis voor al onze activiteiten. De account managers en service monteurs zijn werkzaam in het hele land.

De beste producten

De VELUX Groep biedt een uitgebreid aanbod in daglichtoplossingen en services.

  • Dakramen & daglichtsystemen
  • Lichtkoepels en daglichtspots
  • Modulaire lichtstraten voor utiliteitsgebouwen
  • Raamdecoratie, zonwering & rolluiken
  • Gootstukken & installatieproducten
  • Intelligente bedieningssystemen.

De VELUX lichtkoepel

De VELUX lichtkoepel is bekroond met de iF DESIGN AWARD 2018 in de categorie Building Technology. Dit product overtuigde de 63-koppige jury met zijn aantrekkelijke, functionele en technologisch ontwerp. Waarom we dit nieuws delen? Omdat de lichtkoepel van VELUX ook bij ons verkrijgbaar is! 

De  VELUX koepel gebogen glas is de eerste ter wereld met gebogen edge-to-edge glas. Door deze bolling van het glas stroomt water eenvoudig weg, waardoor de koepel geschikt is voor volledig platte (0-graden) daken. Het stijlvolle ontwerp is daarnaast perfect voor installatie in zichtbare delen van woon- en kantoorgebouwen en ideaal voor architecten, aannemers en huiseigenaren die hoge eisen stellen aan esthetiek en design.

Hoge kwaliteit en innovatief design

De koepel gebogen glas heeft door de hybride opbouw een veel hogere energie-efficiëntie en regengeluidreductie dan vergelijkbare producten en komt in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De ventilerende INTEGRA® koepel gebogen glas zorgt in combinatie met verschillende bijpassende raamdecoratie- en zonweringsproducten tevens voor een gezond binnenklimaat onder het platte dak.

Over de iF DESIGN AWARD

Al 65 jaar is de iF DESIGN AWARD een wereldwijd erkend handelsmerk voor uitmuntende ontwerpen. Met 6.402 inzendingen uit 54 landen heeft de iF DESIGN AWARD in dit jubileumjaar een recordaantal inzendingen ontvangen. Nooit eerder zijn zoveel producten en ontwerpen in de competitie opgenomen.

Nieuwsgierig geworden naar de gebogen lichtkoepel van VELUX? Neem dan een kijkje bij ons in de winkel in het speciale VELUX-huis. 

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer