Villeroy & Boch

Orginaliteit, creativiteit en innovatiekracht: dát is de lange termijn visie van Villeroy & Boch. Villeroy & Boch sanitair heeft een ruim assortiment accessoires, kranen, baden, wastafels, douchegarnituren, wc’s, badmeubelen nog veel meer. Met Villeroy & Boch kunt u uw complete droombadkamer met één hand verwezenlijken.

Bekijk de mooiste badkamers

Creëer uw persoonlijke welzijnoase

Villeroy & Boch ziet de badkamer als de persoonlijke welzijnoase in huis. De badkamer is een plaats waar u in alle rust kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Daarom bieden ze alles voor een unieke wellness-ervaring: van hoogwaardige badkuipen en whirlpools welke uitnodigen tot relaxen, tot mooie wastafels en spiegels welke het tandenpoetsen in de ochtend een bijzonder ritueel maken. Of kiest u voor een sauna en kleed u de badkamer stijlvol aan dankzij de ruime keuze uit verschillende accessoires. Kortom, met Villeroy & Boch heeft alles om thuis nog meer te genieten van pure ontspanning.

Naast de heerlijke ontspanning heeft Villeroy & Boch ook nagedacht over de praktische aspecten. Kijk bijvoorbeeld naar de plaatsbesparende badkuipen, wastafels en kasten waardoor letterlijke iedere hoek van een badkamer optimaal benut wordt. Wanneer u ’s ochtends eerst de badkamer ingaat, zorgt u ervoor dat dit meteen een van de mooiste momenten van de dag wordt!

Beleef de diversiteit van de badkamercollecties

Villeroy & Boch is voortdurend aan het innoveren en wil op deze manier iedere visie werkelijkheid laten worden. De wereld van Villeroy & Boch is gevuld met buitengewoon innovatieve ideeën! Wat uw favoriete stijl ook is, er is altijd een passende badkamerinrichting te vinden, om zo uw droombadkamer te realiseren. Of ze nu strak, tijdloos elegant of romantisch zijn, de decoratieve collecties zullen u onmiddellijk aanspreken. Bekijk de collecties en laat u inspireren, haal uit uw woonbadkamer wat er in zit!

Ontdek de badkamercollecties van Villeroy & Boch

De online badkamerplanner van Villeroy & Boch

Laat uw wens van een persoonlijke droombadkamer in vervulling gaan, ontdek de badkamerinspirator en bekijk de creatieve en betoverende ideeën voor de badkamer van Villeroy & Boch. Of het nu gaat om een kleinere gastenbadkamer of een luxueus toevluchtsoord voor pure ontspanning, Met de online badkamerplanner kunt u uw badkamer in een aantal stappen virtueel ontwerpen naar uw eigen wensen. Creëer snel uw persoonlijke welzijnsoase!

Ontwerp uw badkamer

Kom een kijkje nemen in onze badkamershowroom en ontdek de prachtige badkamers van Villeroy & Boch!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer