Vita Copenhagen

Ontdek Vita Copenhagen: een Deens design merk dat lampen ontwerpt met een Scandinavisch uiterlijk. Daarvoor gebruiken ze hoogwaardige materialen en hebben ze een echte zorg voor het milieu. En omdat wij Vita Copenhagen nieuw in ons assortiment hebben, wordt het hoog tijd om jullie kennis te laten maken met het design merk!

Het leuke aan dit design merk is dat je er gerust op los kan matchen! Zo kun van een hanglamp ook gemakkelijk een vloerlamp maken en vice versa. Je raakt dus niet snel uitgekeken op de lampen van Vita Copenhagen. Hieronder vind je een kleine selectie van de lampen die bij ons verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen.

Vita Eos

Zoals de Vita Eos. Een ovalen lampenkap bedekt met zachte, witte ganzenveren. Dankzij de veertjes krijg je een romantische uitstraling in je interieur! De ganzenveren zijn alleen afkomstig van ganzen die goed behandeld zijn. De Vita Eos is dus op een verantwoorde wijze tot stand gebracht. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in vijf formaten. Daarnaast kan de Vita Eos gebruikt worden als hanglamp, vloerlamp of tafellamp. Wil je voor een vloer- en/of tafellamp gaan? Kies dan ook voor de Vita Tripod.

Vita Carmina

Een leuk feitje: de Vita Carmina is geïnspireerd op de zacht golvende duinen rond de mooie stranden van Denemarken. Niet zo gek dus dat ook hier weer het Scandinavische design naar voren komt. Dankzij de golvende lijnen krijg je een subtiel en speels lichteffect in huis. Ook deze lamp is gemaakt van het mileurvriendelijke materiaal polypropyleen en is te gebruiken als hang-, vloer en tafellamp. De Carmina is in twee formaten verkrijgbaar en in vier verschillende kleuren.

Vita Silvia

Vita Silvia is te herkennen aan zijn driehoekige, gevormde bladen in een gelaagde structuur. Door dit ontwerp wordt het licht speels verspreid in je kamer. Ook met de Vita Silvia weet je zeker dat je een mooi sfeerlicht in huis creëert. Deze lamp is een duurzaam omdat de lampenkap gemaakt is van het milieuvriendelijke materiaal polypropyleen. Ook deze lamp is zowel als hang-, vloer en tafellamp te gebruiken. Deze lamp is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Alle lampen van Vita Copenhagen worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. Zoals Vita Copenhagen zelf zegt: “Big designs come in small boxes.” En in een aantal stappen zijn de lampen eenvoudig in elkaar te zetten.

Benieuwd welke lampen we nog meer hebben van Vita Copenhagen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel.

Bekijk hier onze openingstijden

filter en sorteer