vtwonen badkamers

Vanaf nu is vtwonen ook in de badkamer te vinden! Deze vtwonen badkamers zien er niet alleen hartstikke mooi uit, maar zijn ook voorzien van de nodige opbergruimte en fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Kortom, alles voor een heerlijk ontspannen ruimte!

Stel je eigen vtwonen badkamer samen

Badderen, douchen en tandenpoetsen kunt u vanaf nu in een van de complete vtwonen badkamers. Van vrijstaande baden en douches tot complete badkamermeubels: u vindt het allemaal in de nieuwe vtwonen badkamercollectie. Zelfs de muur- en vloerbekleding kan in complete vtwonen stijl!

Ontdek de vtwonen tegels voor in de badkamer

Vtwonen baden

Nieuw: het vtwonen bad. Dit elegante bad is gemaakt van gegoten marmer voor een strakke en moderne uitstraling. Zelfs de afvoerplug is gemaakt van hetzelfde materiaal! De hoge rand van het bad ondersteunt de rug optimaal en daardoor kunt u heerlijk diep wegzakken. Dat wordt genieten met het nieuwe vtwonen bad!

Nóg een nieuw item in de badkamercollectie van vtwonen is de strakke glaswand, hoofd- en handdouche en badkamerkraan. Op de foto is de douche mat wit, maar hij is ook verkrijgbaar in het mat zwart. De douchevloer, met geïntegreerde afvoer, is net als het bad gemaakt van gegoten marmer.


Op de wand en vloer: tegel Composite Dark grey uit de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones.

vtwonen badkamermeubels & wastafels

De wastafels uit de vtwonen badkamercollectie zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, materialen en grootten. Daarnaast zijn de wastafels verkrijgbaar in twee kleuren: Powder White van gemalen marmer en Graphite, een composiet van quartz. Zo is er altijd een passende wastafel bij uw stijl!

Tegels: Square in kleur Powder white.

De badkamer meubels van vtwonen zien er niet alleen hartstikke mooi uit, maar zijn ook voorzien van de nodige opbergruimte en fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Kortom, alles voor een heerlijk ontspannen ruimte!

Vtwonen kranen

Deze witte kraan van vtwonen geeft de badkamer een frisse look! Een chroom, al dan niet glanzende witte kraan mét strakke knop. Gaat u liever voor een donker exemplaar? Dat kan! De kraan is ook in verkrijgbaar in stijlvol mat zwart. Een hip exemplaar met kruisvormige greepjes. Deze wastafel, onderkant met twee ruime lades én bijpassend planchet maken het plaatje helemaal compleet!

Kraan: Curve in kleur Powder White - Curve in kleur Charcoal.

Duurzaam met de vtwonen badkamers

Iedereen wil graag een steentje bijdragen aan duurzaamheid en dat maakt de badkamercollectie van vtwonen nóg mooier: alle meubelen zijn van FSC-gecertificeerd hout, de keramische tegels zijn recyclebaar en de spiegels zijn loodarm en kopervrij. Daarnaast beschikt de spiegel over led-verlichting en daarmee bespaart u al snel 60% op de energiekosten. Zo kunt u alleen maar meer genieten van uw mooie badkamer!

Voor elke smaak een passende vtwonen badkamer

De badmeubels uit de vtwonen badkamercollectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en formaten. Of u nou een kleine royale badkamer heeft, op zoekt bent naar een warme uitstraling of juist een frisse look: voor elke smaak en wens zijn er passende vtwonen badkamers!

Bekijk meer badkamers

Interesse in een vtwonen badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs in onze winkel!

filter en sorteer