Windsor Badkamers

The Windsor Bathroom Company een bijzonder en uniek merk. Ze bieden een grote collectie op het gebied van klassieke en landelijke badkamerinrichting. Met een badkamer van Windsor is het volledig genieten in de klassieke oud Engelse stijl. Zo voelt u zich altijd een echte Lord of Madam.

Klassiek Engelse stijl

De klassiek oud Engelse stijl zien we steeds meer terug in de woninginrichting. Ook bij Windsor badkamers is deze trend zichtbaar. Typisch Engelse stijl zijn de baden op poten en de opvallende vormgegeven kranen. Als u gecharmeerd bent van deze adellijke en luxe stijl dan is het merk Windsor een ware inspiratiebron. De prachtige collecties stammen af uit het Victoriaans tijdperk en worden grotendeels handmatig afgewerkt. Al het sanitair, meubilair, accessoires en kranen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en garanderen een langere levensduur.

Bekijk de mooiste landelijke badkamers

Stijlvolle badkamerinrichting

Klassieke badkamers, landelijke badmeubels, wastafels, toiletten, klassieke kranen, een klassiek bad op pootjes of dubbele wastafels. The Windsor Bathroom Company in een ontzettend grote aanbieder op het gebied van landelijke badkamers. Wilt u gaan voor een klassieke en landelijke badkamerinrichting? Met Windsor kunt u alle kanten op, van sanitair tot badkamermeubels in de beste kwaliteit.

In onze badkamershowroom zijn meerdere Windsor badkamers te bewonderen. Kom langs en bekijk de prachtige exemplaren van dichtbij!

Ontdek de openingstijden

filter en sorteer