AduroSmart

Verlichting is de basis van elke woning. Het heeft de belangrijke factor dat het sfeer in huis brengt. Tegenwoordig zien we steeds vaker de slimme verlichting terugkomen. AduroSmart is een verlichtingsmerk welke zich volledig richt op deze slimme verlichting. We lichten dit merk daarom graag voor jou uit. 

Ontdek meer van onze verlichting

Onderscheid jezelf met drie kernwaarden

Eerst kijken we naar waar het merk voor staat. AduroSmart ontwikkelt en produceert slimme zigbee-oplossingen met een aantrekkelijk, efficiënt en duurzaam resultaat. De kennis die het merk heeft, de toewijding en innovatiekracht zorgt ervoor dat er mooie producten worden geproduceerd die toegepast kunnen worden in elke leefomgeving. Er wordt marktgericht gewerkt om op deze manier een optimale service te verlenen en de beste producten aan te bieden.

Een eigenschap van AduroSmart waar we ons volledig in kunnen vinden, is door zichzelf te onderscheiden op serviceniveau. Voor de consument proberen ze om een hoge mate van service aan te bieden, iets wat wij ook nastreven.

Het merk heeft een missie. Een missie die een oplossing biedt voor het bijdragen aan een gezond milieu en die de energiekosten blijft verlagen. Dit wordt bereikt met behulp van de nieuwste technologieën en oplossingen op het gebied van slimme woningen en –verlichting die met een hoge mate de energie-efficiëntie van een leefomgeving verbetert.

Het bestaan van het merk is te denken aan de hoge mate van klanttevredenheid waar iedereen bij AduroSmart zich bewust van is. Er is een sterke focus op innovatie, toewijding, perfectie, het ontwikkelen en produceren van de slimste verlichtingsoplossingen. Het merk onderscheidt zich met drie kernwaarden, namelijk innovatie, toewijding en perfectie.

Ontdek de slimme verlichting

Jouw huis kun je upgraden met slimme verlichting van AduroSmart. Je kunt hierbij kiezen uit een eindeloze reeks van kleuren en witte tinten waarbij je jouw favoriete lichtscènes opslaat voor de speciale momenten. Bij deze verlichting wordt de mens centraal gesteld. Je kunt met de juiste afstelling van de verlichting van een betere nachtrust en een beter humeur gedurende de dag. Het bevordert dus ook jouw gezondheid en welzijn.

Bij de verlichting van AduroSmart kun je kiezen uit 16 miljoen kleuren en 50.000 tinten wit. Als er dan geen passende kleur bij zit, dan weten we het ook niet meer?! Zoals we eerder al aangaven, kun je jouw favoriete lichtscènes opslaan en weergeven. Stel een timer in en word wakker door het licht. Met een draadloze schakelaar kun je jouw verlichting moeiteloos regelen.

Voor elke setting in huis kun je een modus inschakelen. Ga je in de avond een heerlijk filmpje kijken met jouw vrienden? Zet de verlichting dan in de movie modus. Je verlicht de achtergrond van jouw televisie met de verlichting van AduroSmart voor de ultieme kijkervaring. Ben je op vakantie? Stel dan de start-stop timer in. Met deze timer laat je ongewenste bezoekers geloven dat er iemand thuis is. Of stel de schemeringstimer in. De verlichting gaat dan automatisch aan zodra het avond wordt en uit bij de zonsopkomst. Je begint dan de dag met een geleidelijke hogere helderheid om de dag goed te beginnen.

Bij de slimme verlichting van AduroSmart staat de mens centraal. Het ondersteunt jouw biologische ritme en zorgt ervoor dat je jezelf overdag en ’s nachts beter voelt. Wie wil dat nu niet?! De verlichting van AduroSmart vind je in onze winkel logischerwijs op de verlichtingsafdeling. Onze adviseurs laten je graag alle functionaliteiten van de producten zien, dus kom zeker langs!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer