AEG

Eén van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten en apparaten voor persoonlijk gebruik, het keukenmerk AEG. Ze bieden graag innovaties die u een ultiem gevoel van meesterschap in uw keuken. Hierbij wordt er gekeken naar de behoefte van de mens en wat hij/zij in de toekomst nodig heeft. Wij zijn dealer van AEG en samen lopen we graag op de ideeën vooruit.

Al meer dan 130 jaar innovatie

AEG is trots op de onderscheidende technologie en het uitzonderlijke design. Het is een merk voor mensen die op zoek zijn naar slimme en nieuwe manieren om de beste resultaten te behalen. Al meer dan 130 jaar is dat hun passie en zal in de toekomst ook hun passie blijven. Bij AEG staat innovatie centraal bij alles wat ze doen. Het is de drijvende kracht achter hun meeste bekende uitvindingen zoals de eerste elektrische koelkast en de eerste droogautomaat met warmtepomp. Dit is echt een inspiratie achter de duurzame materialen en vormt zowel de geschiedenis als de toekomst van AEG.

Dat AEG zichzelf blijft innoveren blijkt uit de Mastery Range serie. Deze nieuwe collectie van keukenapparatuur bestaat uit gadgets waarbij uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. De apparaten werken heel goed samen en daardoor wordt koken voor u een stuk gemakkelijker. De collectie van AEG bestaat uit heel veel verschillende soorten keukenapparatuur waarmee u uw keuken helemaal compleet kan maken.

Bakken en stomen met AEG

De keukenapparatuur wat betreft bakken en stomen varieert van combi-magnetrons en (stoom)ovens. De (stoom)ovens combineren technologie met design en een aantal praktische functies. Dit zorgt ervoor dat uw gerecht allemaal heerlijk smaken. Voor elke keuken is een bijpassend oven, want er zijn namelijk ook compacte ovens voor kleine keukens. Veel ovens van AEG zijn voorzien van een zelfreinigende functie, dit zorgt ervoor dat uw oven met één druk op de knop weer schoon wordt.

Verschillende types kookplaten

De kookplaat is een apparaat die absoluut niet mag ontbreken in de keuken. Het merk AEG heeft verschillende typen kookplaten, van inductiekookplaten, keramische kookplaten en Crystal Line kookplaten. Afhankelijk van de ruimte die u heeft voor een kookplaat, heeft u de keuze uit diverse formaten en in verschillende kleuren. Zo bestaat er altijd een kookplaat die bij u past. Neem bijvoorbeeld de inductiekookplaat van SensePro®. Deze werkt op basis van een draadloze temperatuursensor, hierdoor wordt de kerntemperatuur van het eten constant gemeten.

Maak uw vaat gemakkelijk schoon

AEG biedt ook een breed assortiment in vrijstaande- en inbouwvaatwassers. Want de vaatwasser is tegenwoordig echt niet meer weg te denken in de keuken, omdat het het vervelendste keukenklusje uit handen neemt. Met name AEG comfortlift tilt uw vaatwasser naar een hoger niveau. Bij het in- en uitruimen van een vaatwasser moet er vaak gebukt worden om bij het onderste rek te kunnen. Met de comfortlift is dat niet meer nodig, want het liftsysteem maakt het mogelijk om het onderste rek omhoog te liften. Het enige wat u hoeft te doen is aan de hendel te trekken.

Naast deze bovengenoemde apparatuur beschikt het assortiment van AEG over nog meer apparatuur die onmisbaar zijn in de keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afzuigkappen, koelkasten, vriezers en koffiemachines.

Wilt u graag advies over AEG keukenapparatuur of vrijblijvend eens rondkijken in onze keukenshowroom. Kom dan eens langs in de winkel en ontvang uw advies.

Openingstijden van de keukenshowroom

filter en sorteer