ATAG

Wat ooit begon in een schuurtje in de Achterhoek is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van keukenapparatuur. Hierdoor bestaat ATAG inmiddels al ruim 70 jaar. Met ATAG apparatuur creëer je een passie voor koken en een passie voor kwaliteit. Het staat echt voor kookplezier, welke techniek van koken je ook kiest.

Het begon allemaal…

In 1948 was er na de oorlog veel behoefte aan simpel kookapparaten. In dit jaar krijgen Antoon Tijdink en Antoon van Goor een vergunning in Ulft om een bedrijf te starten voor de productie van gasfornuizen en –komforen. De initialen van beide mannen worden samengevoegd en de naam van ATAG is geboren.

Na drie jaar staat de verkoopteller op 50.000 komforen. Door die jaren heen is de naamsbekendheid van ATAG enorm gegroeid. In die korte tijd heeft ATAG haar bestaansrecht meer dan bewezen en wordt de toekomst met vertrouwen tegemoet gestreden en er wordt een vergunning aangevraagd om uit te breiden.

In 1956 had ATAG een primeur, namelijk het eerste viervlams gasfornuis wat ze op de markt hebben gebracht. In die tijd schakelden namelijk steeds meer Nederlanders over op het gasfornuis. Vanaf de eind jaren zestig werden inbouwkeukens een ware hit. De keukenapparatuur kan mooi en vooral ruimtebesparend worden weggewerkt in de rest van het keukenmeubilair. Als eerste introduceren ze in die tijd ook een inbouwgaskookplaat. Uiteindelijk wordt na 1971 het inbouwprogramma verder uitgewerkt met koelkasten en afwasmachines. In de jaren daaropvolgend zijn er vele ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur, daar gaan we dadelijk dieper op in.

Ontdek onze keukenapparatuur

De designlijnen van ATAG

Met de komst van de Magna lijn vanaf 2015 onderscheidt ATAG zich op het gebied van design en innovatie. Magna staat voor grootsheid, die behalve uit kookplaten nu ook uit combi-stoomovens, lades en afzuigkappen bestaat. Deze serie blinkt uit door het materiaalgebruik, oog voor detail en een grandioos lijnenspel. De nationale- en internationale designprijzen die ATAG voor deze lijn heeft mogen ontvangen, zijn een mooie bevestiging voor het merk.

De Matrix lijn maakt van jouw keuken een ware belevenis. Het staat voor een uitgebreide collectie apparatuur met een hoogwaardige functionaliteit in een uiterst stijlvolle omgeving. Je kunt jouw keuken helemaal naar wens samenstellen voor de meest optimale kook- en keukenbeleving. Kies je voor de robuuste Matrix lijn, dan heb je de luxe om de kleur te kiezen die het beste bij jouw smaak en interieur past. De Matrix lijn bestaat uit de kleuren: RVS, het matzwarte grafiet en Black Steel. De matzwarte grafiet is een echte blikvanger in de keuken. De glanzend RVS kleur is tijdloos en zorgt voor een strak lijnenspel. De nieuwste kleur Black Steel is de perfecte combinatie tussen de RVS metaallook en het stijlvolle donker van grafiet.

De ATAG kookgarantie

ATAG staat voor kookplezier, voor welke kookplaat je ook kiest. Daarom heeft ATAG de kookgarantie geïntroduceerd. Kook je bijvoorbeeld het liefst op gas, maar twijfel je om een inbouw gaskookplaat aan te schaffen omdat je niet weet of jouw woning de komende jaren nog aangesloten blijft op het gasnetwerk? Maak dan de keuze voor een ATAG gaskookplaat. ATAG biedt namelijk de optie dat wanneer binnen tien jaar jouw gasaansluiting komt te vervallen, jij geheel gratis een nieuwe inductiekookplaat ontvangt. Zo ben en blijf je de komende tien jaar gegarandeerd van vele uren kookplezier. Hoe fijn is dat?!

Waarom kiezen voor ATAG?

Op basis van de passie voor koken en kwaliteit is het keukenmerk ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de Benelux. Zij vertalen de keukenapparaten naar de wensen van de enthousiaste thuiskoks wat geïnspireerd is op de professionele keuken. Al met al zijn het ontwerpen die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen en deze maken van de keuken een absolute blikvanger. ATAG staat voor pure kwaliteit waarbij ze alleen gebruik maken van hoogwaardige materialen. Hierbij hoort ook uitstekende garantie, waarbij een unieke garantieregeling zit: de G8 garantie.

De G8 garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie. Wanneer je in één aankoop minimaal vier keukenapparaten van ATAG koopt, dan ontvang je naast de twee jaar volledige basisgarantie ook nog eens zes jaar extra garantie! Maar koop je drie of minder apparaten? Dan krijg je alsnog vijf jaar garantie. Naast de twee jaar volledige basisgarantie ontvang je dus altijd drie jaar extra garantie.

De ATAG apparatuur is een goede toevoeging aan jouw keuken. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laat je dan adviseren door onze keukenadviseurs tijdens een vrijblijvend persoonlijk advies. Zo kun je jarenlang genieten van jouw keuken met de bijbehorende apparaten. Vraag hieronder vrijblijvend jouw advies aan met één van onze keukenadviseurs.

Plan vrijblijvend jouw afspraak

filter en sorteer