Bibelotte

Een Nederlands merk met prachtige neutraal kinderbehang, dat is Bibelotte. Sinds kort bij ons te verkrijgen in de winkel. Geloof ons, we zijn helemaal fan van dit leuke behangmerk! Ontdek samen met ons hoe dit bedrijf is ontstaan en hoe de collectie eruit ziet. Wedden dat jij ook fan wordt?!

Liefde voor kleur

Het merk Bibelotte is in 2006 opgericht door Jacoline van de Meent. Haar inspiratie? Al van kleins af aan was ze druk bezig met kleuren. Ze sorteerde bijvoorbeeld als klein meisje snoeppapiertjes op kleur en maakt daar de mooiste kleurcombinaties mee. In de bouwmarkt kon ze zich vergapen aan alle mooie verfpotten op een rij. Ze werd enorm getriggerd door de diversiteit van kleur. Daarom wist ze van kinds af aan als dat ze daar iets mee wilde doen en dat is gelukt. Haar liefde voor kleur heeft ervoor gezorgd dat ze is begonnen met de oprichting van Bibelotte.

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een merk met super leuke items voor de kinderkamer, waarover straks meer. De kamer van de (klein)kinderen tover je snel om tot een prachtige ruimte. Wat wij zo leuk vinden aan dit merk, is dat Jacoline alles zelf ontwerpt. Op die manier zorgt ze ervoor dat je alles goed met elkaar kunt combineren. Ze houdt van de details en dat is goed te zien. Want de kleine details zorgen ervoor dat de kinderkamer tot leven komt.

Ontdek meer van ons behang

Haar inspiratie haalt ze niet alleen uit vroeger. Inspiratie haalt ze ook uit haar eigen gezin. Want als moeder van vijf weet ze als geen ander hoe je een kinderkamer gezellig, duurzaam en net even iets anders inricht. Of het hier nu gaat om een babykamer, speelkamer of een tienerkamer? Doordat ze gebruik maakt van tijdloze en duurzame materialen heeft jouw (klein)kind jarenlang plezier van de kamer.

Duurzaam behang

Stuk voor stuk is het behang van Bibelotte uniek. De volledige collectie wordt op een eerlijke manier in kleine oplages geproduceerd. Op deze manier weet je altijd dat je een uniek product in huis hebt. Daarnaast vindt Jacoline het belangrijk dat de producten allemaal duurzaam zijn.

Het behang is FSC-gecertificeerd, dit houdt in dat de inkt die gebruikt wordt vrij is van koolstofdioxide en andere schadelijke stoffen. Daarmee is het behang kleurvast en wordt het duurzaam geproduceerd. De dessins van het behang worden geprint op hoge kwaliteit vliesbehang. Daarbij zijn de verpakking ontworpen dat deze te leuk zijn om in de prullenbak te gooien. Integendeel, je kunt er zelf mee aan de slag gaan. Niet alleen goed voor het milieu, ook nog eens hartstikke leuk!

Saaie kinderkamers? Dat is echt verleden tijd met het behang van Bibelotte! Het behang brengt juist de saaie muren helemaal tot leven. Zoals je kunt zien, heeft het merk diverse dessins zodat er altijd een bijpassend behang is voor de kamer. Van een jongenskamer tot een meisjeskamer.

Het behang van Bibelotte is onder andere exclusief verkrijgbaar bij ons in de winkel. Je vindt het prachtige behangboek op onze behangafdeling. Want ook voor de kinderen zorgen we voor een leuke kamer! Zien we jou snel?

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer