BN Walls

BN Walls ontwerpt en produceert wandbekleding, biedt een breed assortiment en levert aan klanten over de hele wereld. BN Walls levert de perfecte wandbekleding die overal de juiste sfeer creëert. Laat je inspireren door het brede assortiment van BN Walls!

BN Walls wandbekleding

BN Walls is wereldwijd een bekend merk op het gebied van wandbekleding. Het merk heeft een aantal succesfactoren, waardoor het merk zo groot is geworden. Zo heeft het merk vakmanschap in overvloed en zijn ze ver ontwikkeld op het gebied van R&D en design. Ook is binnen het bedrijf alles op orde en zijn ze ver gekomen door veel samen te werken met andere partijen. Andere succesfactoren zijn het bieden van hoge service aan klanten en de creativiteit om wandbekleding te ontwikkelen, die perfect bij een ruimte past.

Shop BN Walls online!

Vakmanschap in overvloed

BN Walls heeft vakmanschap in overvloed op het gebied van kennis en ervaring. Het merk beschikt over een eigen fabriek en daardoor weten ze precies hoe het gehele proces van begin tot eind in elkaar zit. Ook weten de daardoor wat ervoor nodig is om producten van hoge kwaliteit te leveren en zijn ze gespecialiseerd in verschillende productietechnieken.

R&D en design

BN Walls heeft ook veel ervaring op het gebied van design en R&D en het merk beschikt over een eigen studio. De innovatiekracht en expertise van de R&D professionals, gecombineerd met de samenwerkingen met creatieve designers, zorgen voor een succesvol resultaat. Zo weet het bedrijf vaak nieuwe en innovatieve collecties op de markt te zetten.

Alles tot in de puntjes geregeld

BN Walls heeft alles goed op orde binnen elk vlak van het bedrijf. De producten van het merk bestaan uit verschillende materialen en uit verschillende prijsklassen, waardoor er voor ieder wat wils is. Het merk heeft erg uiteenlopende doelgroepen, namelijk consumenten, professionals, architecten en interieurontwerpers. BN Walls heeft meer dan 3000 verschillende designs wandbekleding, waaruit klanten kunnen kiezen en het merk heeft daarmee een heel breed assortiment. Duurzaamheid en veiligheid staat voorop bij de productie. Veel wandbekleding is dan ook brandveilig, IMO gecertificeerd, Bio proof en REACH compliant.

Samenwerking en service

Binnen BN Walls is samenwerking een belangrijk aspect. Zo werkt het merk intensief samen met klanten. Het merk biedt klanten de optie om te kiezen uit bestaande designs, maar klanten kunnen ook kiezen voor een custom-made optie. Bij een custom-made optie wordt een design volledig aangepast op alle wensen van de klant. Service naar klanten toe staat dan ook hoog in het vaandel bij BN Walls en het merk wil de klant de beste kwaliteit bieden. Door de ruime ervaring en kennis, waarover het merk beschikt, weet BN Walls wat ervoor nodig is om een project te laten slagen en om daarbij de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Zoveel meer dan een muur

BN Walls ziet een muur niet zomaar als een muur. Het merk ziet een muur als de mogelijkheid om wandbekleding te ontwikkelen, die perfect bij deze ruimte past. Wandbekleding dat de perfecte sfeer en uitstraling heeft en dat aansluit op een ruimte en de functie van deze ruimte. BN Walls ziet het ontwerpen van wandbekleding voor klanten als een bijzonder proces dat ze met deze klanten aangaan.

Bij Boer Staphorst wordt het mooie merk BN Walls verkocht. De collectie van dit merk is enorm en bewonderenswaardig. Kom jij eens langs om de gehele collectie van BN Walls te bekijken?

Bekijk hier onze openingstijden

filter en sorteer