Bokmerk

Het begon allemaal toen Marcel Bok in 2010 het keukenmerk Bokmerk opricht. Door zijn achtergrond in de staal- en aluminiumcoating kwam hij op het idee om deze traditionele toepassingen uit te breiden naar de particuliere sector. Het duurzame aluminium van de achterwanden, mits voorzien van een beschermende coating, leent zich uitstekend voor gebruik in vochtige ruimtes zoals een keuken. Een Bokmerk achterwand past in elk interieur, wij laten jou graag zien waarom. Inmiddels werkt het merk samen met meer dan 300 Nederlandse keukenwinkels, zo ook met Boer Staphorst.

Duurzaam, onderhoudsarm en in elke kleur verkrijgbaar

De specialiteit van Bokmerk is met name gefocust op de productie van aluminium achterwanden met een hoogwaardige coating die zich perfect lenen voor in de keuken. De achterwanden hebben stuk voor stuk unieke gebruiksvriendelijke eigenschappen. De coating, te verkrijgen in elke kleur, zorgt ervoor dat de achterwanden niet alleen onderhoudsarm maar ook zeker krasvast zijn. Jouw keuken krijgt de juiste sfeer waar jij naar op zoek bent.

Op de plekken waar water een rol speelt, geven de achterwanden van Bokmerk hetgeen jij nodig hebt. Je kunt de achterwanden daarom ook gebruiken op jouw wanden in de badkamer, douche of toilet. Het is zelfs mogelijk om de achterwanden als gevelbekleding te gebruiken. Heb jij hoeken en/of wandcontactdozen in jouw keuken, dan is dat geen probleem! De keukenachterwanden worden zoveel mogelijk uit één stuk gemaakt, wat perfect afgestemd is op de afmetingen van de achterwand. Daarnaast worden uitsparingen gemaakt voor de contactdozen, zodat alles mooi is afgewerkt.

De voordelen van de Bokmerk achterwanden

Er zijn een aantal redenen waarom jij moet kiezen voor een Bokmerk keukenachterwand. Een aantal voordelen hebben we hierboven al benoemd, maar we brengen deze graag nog even bij jou onder de aandacht. De speciale coating die de achterwand bevat, zorgt ervoor dat de achterwand hittebestendig is maar tegelijkertijd ook kras-, slag- en slijtvast. De achterwand is te verkrijgen in een maximale lengte van zes meter en je hebt keuze uit maar liefst meer dan 200 kleuren. Doordat de achterwand te verkrijgen is een lengte van zes meter heb je geen last van voegen en naden in de achterwand. En zit er een vlek op de achterwand? Na het schoonmaken zie je geen strepen op de achterwand.

De werkwijze van Bokmerk

Ben jij op zoek naar een manier om jouw keuken te vernieuwen? Dan vinden wij een achterwand van Bokmerk een passende oplossing voor jouw keukenrenovatie. Het geeft jouw keuken een geheel nieuw aanzicht. De basis is een onbreekbare plaats van slechts drie millimeter dik. Door de moderne inmeet- en snijtechnieken worden de benodigde uitsparingen van tevoren al aangebracht.

Zoals duidelijk is geworden kan de achterwand over de bestaande betegeling heen geplaatst worden en past deze in één keer erop. Je hebt hierdoor geen naden, voegen, kieren en kitranden. Je krijgt er alleen maar plezier en gemak voor terug en dat is natuurlijk wat je graag wilt.

De Bokmerk achterwanden worden dus met de modernste technieken uitgesneden. Alles is hierbij mogelijk, zelfs de gewenste kleur! Tot de kleurmogelijkheden behoren onder meer de standaard RAL- en metallic kleuren, maar ook kleuren uit de eigen Bokmerk collectie. Het is zelfs mogelijk om een afwijkende kleur naar eigen ontwerp te kiezen zodat deze perfect past in jouw keukenstijl. Maar liefst meer dan 200 kleuren zijn mogelijk! Als er dan geen geschikte kleur tussen zit, dan weten wij het ook niet meer.

Een achterwand van Bokmerk kan dus zonder al teveel poespas geplaatst worden in jouw keuken. Jouw keuken krijgt dan de uitstraling waar jij naar op zoek bent. Dat wordt genieten in jouw keuken! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, laat je dan informeren door onze keukenadviseurs. Zij kunnen jou voorzien van de beste informatie.

Maak vrijblijvend jouw keukenafspraak

filter en sorteer