Dutchbone bank

Geen producten gevonden voor deze selectie.
filter en sorteer

Neem eens een kijkje bij de banken van het Nederlandse interieurmerk Dutchbone. Bij ons vind je deze prachtige banken, van uitstekende kwaliteit en met een uniek karakter. Dutchbone heeft een grote variatie aan stijlen terug laten komen, waardoor je zeker weet dat er een model tussen zit dat voldoet aan jouw woonwensen. Ontdek de prachtige banken!

De perfecte bank

Het zoeken naar een bank is voor iedereen anders, aangezien niet iedereen evenveel ruimte in huis heeft. De een heeft een knusse woonkamer en is opzoek naar een kleiner model, terwijl de ander met het hele gezin op de bank wil liggen. Bij Dutchbone heb je de keuze uit vele afmetingen, voor iedere woonsituatie de perfecte bank.

Een ware eyecatcher

Het is een echte blikvanger, het bankstel. Deze bepaalde namelijk voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. De bank moet dan ook perfect binnen het interieur passen en aan al jouw woonwensen voldoen. Wanneer je van een klassieke uitstraling houdt, is een Dutchbone bank perfect! Denk bijvoorbeeld eens aan de Chesterfield banken, deze komen perfect tot hun recht. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, kies voor de bank die het beste bij jouw inrichting past!

Een bank zonder zorgen

Boer Staphorst doet er alles aan om er voor te zorgen dat jij zorgeloos van je Dutchbone bank kunt genieten. Ga voor optimaal gemak en kies voor de All in House Service. Dan weet je zeker dat je 5 jaar lang gegarandeerd bent van hulp bij eventuele calamiteiten bij jouw bank en/of fauteuil. Deze service gaat dan verder waar de normale fabrieksgarantie ophoudt.

Ontdek de All in House service

Wil jij graag een Dutchbone bank? Kom proefzitten in onze ruime showroom en krijg persoonlijk advies van onze woonspecialisten..

Bekijk de openingstijden