Easy Drain

Als je de badkamer wilt gaan verbouwen, is een douchegoot niet het eerste waar je aan denkt. De afvoerproducten van Easy Drain maken het nadenken hierover leuk! De producten van Easy Drain hebben een prachtige elegante afwerking waardoor de douchegoot perfect in het interieur van jouw badkamer past!

Uitvinder van de douchegoot

De geschiedenis van Easy Drain is in 1928 begonnen in het Overijsselse Losser waar het familiebedrijf is gestart met het ontwerpen, produceren en verkopen van unieke badkameroplossingen. Tegenwoordig worden alle items van Easy Drain in eigen ultramoderne fabrieken in Nederland en Duitsland geproduceerd. Hiermee kan de kwaliteit worden bewaakt en de beste service aan jou worden geleverd. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij dit eigentijdse merk hoog in het vaandel; alle producten ondergaan uitgebreide tests. Zo weet je zeker dat je de beste afvoerproducten hebt voor jouw badkamer. Leuk weetje: dit Nederlandse familiebedrijf de uitvinder, ontwikkelaar én officiële leverancier van de Easy Drain douchegoten. Bij dit merk ben je dus aan het goede adres voor een stijlvolle douchegoot.

De collectie van Easy Drain

De mogelijkheden van Easy Drain zijn eindeloos! Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Met het uitzoeken van stijlvolle tegels hoef je er dus geen rekening te houden of de tegels wel geschikt zijn voor jouw douchegoot. Het Nederlandse merk biedt een oplossing voor iedere badkamer en voor tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle of brede uitvoeringen en in verschillende lengtes, wat jij het mooiste vindt! Bovendien is het zeer hoge kwaliteit RVS eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn alle douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang. Klinkt goed toch?

De onderhoudsarme douchegoot

De Easy Drain Compact serie zijn tijdloze drains, leverbaar in diverse varianten. Deze drain heeft de laagst mogelijke inbouwdiepte en is daarmee de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Compact serie bestaat uit verschillende type drains, waaronder de Compact Clean. Deze heeft als voordeel: minder schoonmaken! Dankzij de hoge snelheid (60 liter per minuut) waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Klinkt als muziek in onze oren!

Kracht van eenvoud

Voorkeur voor bescheiden en minimalistisch? Dan zijn de Easy Drain S-Line en Easy Drain M-Line perfect. Deze douchegoten combineren een bijna onzichtbaar driehoekig ontwerp met een verfijnde stijl. Het rooster kan als rvs geborsteld of omgedraaid als tegelrooster gebruikt worden. Zo is jouw douchegoot perfect in jouw interieur verwerkt. Werkelijk prachtig!

Opvallend?

Wil je met de drain opvallen? Ga dan voor de Easy Drain Diamond of Dot & Square. Dit zijn echt schitterende én opvallende drains voor in de badkamer. De Easy Drain Diamond brengt met haar diamante vorm het luxueuze gevoel naar de badkamer. De Dot & Square zijn grootformaat drains waarmee je echt een statement in de badkamer maakt.

Ben jij van plan om de badkamer drastisch aan te pakken en wil je weten welke mogelijkheden er voor jouw badkamer zijn op het gebied van douchegoten? Onze adviseurs kunnen jou er alles over vertellen en stellen samen met jou de ideale badkamer samen. Tot snel?

Plan hier jouw badkamerafspraak

filter en sorteer