Garden Lights

De tuin is een plek waar je niet alleen overdag wilt zitten en van kunnen genieten, ook in de avond wil je prettig kunnen zitten. Dit is ook het moment waarop de buitenverlichting aangaat en jouw tuin begint te stralen. Met de buitenverlichting van Garden Lights kun je vele kanten op, want jouw tuin weerspiegelt jouw karakter. Iets waar je zeker trots op mag zijn. Let your garden shine met Garden Lights!

Zorgt voor sfeer en veiligheid

Bij het ontstaan van dit merk gaan we even terug naar 2004. Want sinds dit jaartal zorgt het toffe merk Garden Lights op een simpele en snelle manier voor sfeer & veiligheid in en rondom jouw tuin. Dit merk is echt gek op buiten en dan specifiek de tuin! Zij vinden dat de tuin een onderdeel is van jouw persoonlijke leefgebied en eigenlijk kunnen we het daarmee alleen maar eens zijn. De tuin is namelijk de ideale plek om tot rust te komen, waar je kunt genieten van flora & fauna, ontspannen en ontsnappen aan alle dagelijkse hectiek. Alleen of met je familie. Het is de ultieme plek om de dag in de avond/nacht zien te veranderen.

Het merk Garden Lights biedt een ruim assortiment aan buitenverlichting, wat wordt gezien als verlengstuk van jouw woonkamer. Maar het is niet zomaar buitenverlichting, het is 12 volt buitenverlichting. Eenvoudig aan te leggen, op ieder moment uit te breiden en geschikt voor iedere tuin, waarover later meer.

De 12 volt buitenverlichting

De buitenverlichting van Garden Lights is niet zomaar verlichting. Het toffe merk biedt namelijk sfeervolle 12 volt buitenverlichting. Het enige wat je nodig hebt voor het aanleggen van deze verlichting is een stopcontact. En de verlichting doet zeker niets ten onder aan buitenverlichting met meer volt. De kabels van de verlichting hoeven niet diep in de grond gelegd te worden, maar kun je met gemak boven de grond laten liggen en netjes wegwerken. Daarbij heeft 12 volt verlichting een laag energieverbruik. Ook gaan de lampen langer mee, omdat ze LED verlichting hebben en dat is weer gunstig voor de portemonnee!

De 12 volt buiteverlichting kun je gemakkelijk installeren en op elke willekeurige plek in de tuin zetten. Of het nu gaat om spots, wandverlichting, staande lampen of sokkellampen, iedere lamp van Garden Lights is gemakkelijk aan te leggen en sluiten. De verlichting is duurzaam en functioneel in gebruik. Door het brede assortiment vind je altijd een bijpassende lamp voor jouw sfeervolle tuin.

Energiezuinig en duurzaam

Wil je in de tuin iets in de spotlights zetten? Dan doe je dat met spots voor in de tuin! De objecten die je wilt uitlichten in de tuin zullen met de spots zeker niet onopgemerkt blijven. De spots van Garden Lights zijn eenvoudig met een stekker te plaatsen op de plek waar jij wilt. Je kunt met de spots jouw terras, de parkeerplaats of de beplanting goed verlichting, zonder al te veel gedoe en een uitstekend resultaat.

De tuin sfeervol inrichten

Je kunt de tuin ook perfect en sfeervol verlichten met wandlampen. Een wandlamp met of zonder sensor, het is allemaal mogelijk! Een wandlamp met een daaraan gekoppelde bewegingsmelder is ideaal wanneer er ongure types jouw tuin inlopen. Zij schrikken direct van het licht dat aanspringt. De wandlampen van Garden Lights zijn geschikt voor terras, schutting of zelfs bij de (voor)deur.

Ontdek de collectie wandlampen

Staande lampen in allerlei soorten en maten

Misschien wil je in de tuin juist wel een lamp die meer opvalt. Je kiest dan voor een staande- of sokkellamp. Van een klassieke tot moderne lamp, op het gebied van sokkellampen en staande lampen is er voor ieder wat wils. De lampen zorgen voor een gezellige en bijpassende sfeer rondom jouw tuin en huis.

Voor een optimaal resultaat

Ben je op zoek naar verlichting die dient als wegwijzer? Kies dan voor decklights! De verlichting is aan te raden als oriëntatieverlichting. Je creëert een pad in de bestrating, hout of grind. Garden Lights decklights zijn modern, hebben een sfeervolle uitstraling en gemakkelijk te installeren. Wil je voor het optimale resultaat? Installeer dan meerdere decklights, deze zijn namelijk gemakkelijk aan elkaar te koppelen voor een sfeervol effect.

De collectie van Garden Lights is zeer divers, voor eenieder is er geschikte buitenverlichting in de tuin. Nieuwsgierig geworden naar het volledige assortiment? Kom dan langs in onze winkel op onze tuinafdeling om het complete assortiment te ontdekken. Of neem eerst online een kijken bij het assortiment.  

filter en sorteer