Infiniti

Een jong & innovatief merk, zo durven wij het Italiaanse meubelmerk Infiniti wel te noemen. Het in 2008 opgerichte merk biedt meubelen aan die zijn ontworpen om te werken, te ontspannen maar bovenal te socializen. Infiniti is een merk dat wij graag voor jou uitlichten, we laten je graag zien welke vele opties dit merk te bieden heeft.

De behoeften van het dagelijkse leven

Om de filosofie van dit Italiaanse merk te ontdekken, dan moet je al snel denken aan creativiteit, technologische innovatie en design-denken. Stuk voor stuk zijn dit sleutelbegrippen die dit merk kenmerken. Alle meubelen van Infiniti zijn ontworpen voor de behoeften van het dagelijkse leven. Dit houdt dan ook in dat deze prachtige meubelcollectie varieert van stoelen tot aan (bar)krukken en tafels. Met alle meubelen kunnen ze een antwoord geven op de hedendaagse eisen, zoals ergonomie, design en ecologische onderwerpen zoals recyclebaarheid en duurzaamheid. Onderwerpen die tegenwoordig hoog in het vaandel staan.

Vanaf de oprichting was dit merk al van mening dat het begrip design een waarde moet zijn die gedeeld dient te worden met de rest van de wereld. Samen in goed gezelschap thuis moet je ook kunnen genieten van design. Een familiair en vertrouwd meubelconcept dat zich uitstrekt tot de stedelijke, publiekelijke en professionele community met een herkenbare, praktische en elegante touch. De meubelen van Infiniti worden gemaakt om te gebruiken, te delen en aan te bevelen aan anderen. Dat is de fantastische filosofie die het merk heeft ontwikkeld. Verdeeld over drie fabrieken worden de meubelen van Infiniti voor de volle 100% in Italië gemaakt. In deze drie fabrieken worden plastic, metaal en hout geproduceerd.

Bekijk meer van onze meubelen

100% recyclebare eetkamerstoelen

Voor de inspiratie van hun collectie wordt er over de hele wereld gereisd. Want het dagelijkse leven is eigenlijk continu aan verandering onderhevig. De mode en woontrends veranderen steeds meer en steeds vaker. Dit is dan ook de reden dat het merk samenwerkt met zowel internationale bekende ontwerpers als jonge talenten. Om deze twee stromingen te combineren, ontstaat er een geweldige mix van meubelen die meegaan met alle veranderingen en trends. Alle ontwerpers doen continue onderzoek naar de laatste trends, wat uiteindelijk resulteert in 100% recyclebare eetkamerstoelen.

Ontdek de collectie van Infiniti

De collectie van Infiniti is zeer minimalistisch en met recht Italiaans design te noemen. Door een combinatie van hout, kunststof en metaal worden het ontwerp, het comfort en het design extra benadrukt. Neem bijvoorbeeld de stoelencollectie van dit merk, de gehele collectie straalt pure schoonheid & klasse uit! Alle eetkamerstoelen uit de collectie hebben een uniek en karaktervol design, de stoelen wil je daarom aan jouw eetkamertafel hebben staan. Voor de stoelen worden de laatste trends op het gebied van design en comfort gevolgd. Maar laat je zeker niet misleiden, de eetkamerstoelen zitten echt geweldig!

Ontdek meer eetkamerstoelen

In de basis worden alle eetkamerstoelen gemaakt van drie materialen, namelijk kunststof, hout en metaal. Maar de mogelijkheden in de stoelen zijn zeer divers. Want heb je liever een eetkamerstoel met extra comfort? Ook dat is mogelijk, want bij diverse eetkamerstoelen kun je de zitting laten bekleden. Dit zorgt ervoor dat een serie eetkamerstoelen meerdere varianten in de serie heeft. Dit varieert van ‘normale’ stoel tot barkruk en van een stoel met bekleding of juist zonder bekleding. Maar bovenal zijn alle eetkamerstoelen ontworpen om te delen en te ervaren met het gezin. Stoelen met een minimalistisch design en stuk voor stuk allemaal met een eigen karakter. Voor het oog zijn de ontwerpen eenvoudig, maar zitten ze verrassend comfortabel. Ze geven jouw eethoek absoluut sfeer en karakter. Wat ook handig is dat sommige stoelen stapelbaar zijn, dus krijg je visite dan schuif je er gemakkelijk een paar stoelen bij zodat er altijd genoeg plek is. Ook de tafels van Infiniti zijn in heel veel diverse opties, materialen en kleuren te verkrijgen. Maar altijd weer met het oog op detail en minimalisme. Leuk is nog om te vermelden dat sommige stoelen ook geschikt zijn voor buiten. Dat betekent dus dat je het design van binnen ook naar buiten kunt halen.

Ook voor projectmatig gebruik

De meubelen van Infiniti worden niet alleen ontworpen voor gebruik in de woonkamer. Het merk heeft namelijk ook een aantal stoelen in de collectie die perfect staan in jouw restaurant of bar. Maar de meubelen zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor kantoren, vergaderruimtes en kantines. Sinds de oprichting in 2008 heeft het merk op zakelijk gebied ook niet stil gezeten. Diverse Italiaanse restaurants zijn voorzien van dit prachtige meubilair. Maar ook in Nederland zijn een aantal locaties voorzien van de meubelen van Infiniti. Dus deze meubelen zijn ook uitermate geschikt voor projectmatig gebruik.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van dit designmerk? Kom dan eens langs in onze winkel. Op onze woonafdeling op de 1e verdieping vind je een geselecteerd aantal items uit de collectie, maar alle opties zijn mogelijk. Onze specialisten helpen je graag verder & laten jou alle opties zien zodat je altijd een passend meubel vindt voor jouw interieur.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer