Many Mornings

Kennen jullie het leuke merk Many Mornings al? Wij zijn in korte tijd groot fan geworden van dit toffe merk! Want sinds een tijdje verkopen wij dit merk in onze winkel! En het is ons al duidelijk geworden dat het sokkenmerk extra kleur in het leven van mensen wil brengen. 

Anders dan andere sokken

Many Mornings bestaat pas vijf jaar, maar het is inmiddels wereldberoemd in heel Europa. De sokken zijn namelijk gemaakt met goede kwaliteit en hebben vrolijke dessins. Maar wat maakt deze sokken nu zo bijzonder? Nou, er is geen enkel paar sokken dat met elkaar matcht! De paren zijn ‘mismatched’ met twee verschillende sokken, die toch wel weer perfect bij elkaar passen. Hoe leuk is dat?!

Internationaal succes

Many Mornings is een bedrijf uit Polen. Op 5 november 2014 hadden Adrian en Maciek in Polen het idee om mismatched sokken te gaan ontwerpen, ontwikkelen en verkopen. Alle sokken hebben unieke designs waar je helemaal vrolijk van wordt, elke keer weer wanneer je ze aantrekt. Op 16 september heeft het merk haar eerste verkooppunt en wel in het buitenland namelijk Amsterdam. Later in het jaar 2015 openen ze ook nog eens een eigen winkel in hun thuisland Polen.

In Polen is het merk marktleider op het gebied van sokken met print. En begin 2019 is er ook nog een hoogtepunt te vieren, namelijk de eerste internationale samenwerking met Barbie. Sinds augustus 2019 zijn de sokken van Many Mornings ook meer op de Nederlandse markt te vinden en worden de sokken geleverd aan verkooppunten door heel Nederland. Inmiddels zitten ze al op ruim 100 verkooppunten en dit aantal blijft maar groeien. Met trots mogen we dan ook zeggen dat wij sinds kort ook verkooppunt zijn van deze leuke sokken!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze sokken? Ze zijn namelijk hartstikke leuk om cadeau te geven of om natuurlijk gewoon lekker zelf te houden. We hebben de sokken voor heren, dames en zelfs voor kinderen. Bestel de sokken van Many Mornings heel gemakkelijk bij ons online.

filter en sorteer