Nordlux

De oprichting van het Deens verlichtingsmerk Nordlux gaat terug naar het jaar 1977. Het vizier van dit merk was direct gericht op het produceren van verlichting waar je verliefd op kunt worden. Het zijn stuk voor stuk stijlvolle ontwerpen die je steeds meer gaat waarderen, hoe langer je er naar kijkt. Dat is Nordlux. We nemen je mee in de belevingswereld van dit verlichtingsmerk.

Een wereldwijde export

Het is allemaal begonnen in Denemarken, maar uiteindelijk is dit merk over de hele wereld verkrijgbaar. Zoals ze het zelf zeggen, het grootste deel van hun export gaat naar Scandinavië, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Sinds kort zijn ze ook begonnen met de verkoop van de verlichting in China, wat inhoudt dat Nordlux momenteel naar meer dan 35 landen exporteert.

Bij Nordlux worden armaturen gemaakt waar je heel gemakkelijk verliefd op wordt. Waarom? Nou, dat komt omdat je de producten meer gaat waarderen hoe langer je ernaar kijkt. Dit is ook het geval bij stijlvol design, met de tijd wordt dit namelijk mooier. Sinds de oprichting van het merk is het de missie om verlichting aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Daarom hebben ze vanaf het begin een combinatie van eigen producten en in-house design behouden.

Het doel van Nordlux is eigenlijk nog altijd hetzelfde gebleven. Ze bieden een brede selectie van verlichting aan, waarover we dadelijk meer vertellen. Dit is voor zowel binnen als buiten gebruik. Tegenwoordig focussen ze zich op het design van de lampen wat ertoe heeft geleid dat de verlichting aangeboden kan worden op vele verschillende prijsniveaus.

Alle verlichting zijn erkende ontwerpen en laten de wereld op een zachte manier schudden. Want een verlichtingsarmatuur van Nordlux is niet zomaar een verlichtingsarmatuur. Het verenigt namelijk elkaar. Het bevordert de architectuur in de wereld. Daarbij brengt het vreugde en trekt het de aandacht, jaar na jaar.

Ontdek het assortiment van Nordlux

Je vindt bij ons een aantal selecties uit de collectie van Nordlux. Graag lichten we deze voor je uit, zodat je kennis maakt met de producten en net als ons verliefd wordt op deze items.

Als eerste lichten we graag de Clyde uit. De Clyde is een moderne serie van hang-, wand-, tafel- en vloerlampen die voor meerdere activiteiten gebruikt kunnen worden. De lampen kunnen zowel voor het perfect licht zorgen om bijvoorbeeld te werken, te lezen maar ook zeker voor een gezellig diner. Het licht van deze lampen wordt in drie stappen aangepast in de buitenste en binnenste lichtring.

Een grote trend in de verlichtingsbranche is de mix tussen opaalglas en messing, deze trend is terug te zien in de Grant en Lilly serie. Met zijn messing frame en mooie lichtgevende glazen stolp is deze serie uitermate decoratief en zeer exclusief in zijn uiterlijk. De klassiek vormgegeven opaalglazen lampen passen perfect in de meeste woningen en inrichtingen. De lampen kunnen overal in huis geplaatst worden. Deze series zijn te verkrijgen in hang-, wand-, tafel en vloerlampen. Dus je kunt jouw hele huis inrichten met deze series. Variërend in de kleuren zwart en messing. Hoe gaaf is dat?!

We zijn helemaal fan van de collectie van Nordlux, items waar je echt verliefd op wordt! Ben je nieuwsgierig wat Nordlux te bieden heeft? Ontdek dan ons online assortiment. Liever de items in het echt bewonderen? Dat kan op onze vernieuwde verlichtingsafdeling. Onze adviseurs helpen je graag verder wanneer je er niet helemaal uitkomt.

filter en sorteer