Rotpunkt

Bij de zoektocht naar een keuken lijken de mogelijkheden oneindig. Op het gebied van keukens zijn een heleboel merken beschikbaar. Ben je op zoek naar een degelijke keuken die jaren meegaat? Kies dan voor het keukenmerk Rotpunkt, Duitse keukens met een onverwoestbare reputatie. Wij nemen je mee in de (keuken)wereld van dit merk.

Made in Germany

Al meer dan 85 jaar een internationaal erkend label in de keukenbranche, dat is Rotpunkt. De keukens zijn Made in Germany of nog beter gezegd Made in Ost-Westfalen. Dus door de jaren heen heeft Rotpunkt een goede internationale reputatie opgebouwd. Met de meer dan 300 gekwalificeerde medewerkers die bij hen in dienst zijn, werken ze hard aan de kwaliteit van de producten, de betrouwbaarheid en een zo grootst mogelijke betrokkenheid bij zijn klanten.

Net als ons is Rotpunkt een familebedrijf, iets wat wij heel erg mooi vinden aan dit merk. Het merk produceert eigentijdse en hoogwaardige keukens. In 1930 begon het allemaal, in eerste instantie begon het met de productie van sigarenkistjes voordat ze ook houten speelgoed en naaidozen gingen ontwikkelen. Na de oorlog ging het bedrijf over op de productie van keukenmeubelen en de juiste weg naar een succesvolle toekomst was geboren.

Vind hier jouw keukenstijlen

Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door twee managing partners. Sinds 2019 wordt het management ondersteund door Sven Herden, die zich voornamelijk met de verkoop en marketing bezighoudt. Het merk blijft zich vasthouden aan hun eigen productiestructuur, een divers productportfolio en een hoge betrouwbaarheid op het gebied van het leveren en de kwaliteit van de keukens. Rotpunkt is een merk dat iedere keer weer verrassende materialen toepast in zijn keukenlijn. Wij laten je hieronder graag de mogelijkheden zien.

Design & kwaliteit keukens

Bij Rotpunkt weten ze als geen ander dat traditie en innovatie geen tegenpolen zijn, maar elkaar juist versterken. Deze eigenschappen samen kenmerken het overtuigende design van de Rotpunkt keukens. Kenmerkend voor het merk is dat zij geen trends volgen, maar juist kijken en luisteren voordat ze een besluit nemen. Zo ontwerpen ze niet alleen maar functionele maar ook overtuigende keukens geheel volgens de wensen van de klant.

De jarenlange traditie gecombineerd met de state-of-the-art technologie kenmerkt hun benadering van plannen en productie. Het resultaat wat zij hierbij behalen zijn hoge kwaliteit keukens, die niet alleen indruk maken met ontwerp en functionaliteit maar ook met de waarde en duurzaamheid. Samen met hetgeen de klant en het merk verwacht, zorgt voor de perfecte keuken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Iedere dag werkt Rotpunkt aan de verbetering van hun keukens. Om dagelijks hun techniek te optimaliseren, dit alles om jouw nog gelukkiger te maken met een keuken van het merk Rotpunkt. Ze vragen zich elke dag af hoe ze beter kunnen worden? Hoe ze de kwaliteits- en designwensen van jou nog beter kunnen doorvertalen naar hun keukens? Benieuwd wat de resultaten van deze dagelijkse ontwikkelingen zijn? De keukens van Rotpunkt vind je in onze keukenshowroom, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk!

Op het gebied van het inrichten van jouw Rotpunkt keuken is heel erg veel mogelijk. Van houten fronten tot kunststof fronten. Maar ook van houten werkbladen tot granieten werkbladen. Van greeploze keukens tot een keuken met greepjes. Je kunt jouw ideale keuken helemaal zelf en perfect samenstellen.

Wil je ruimte besparen op het aanrechtblad? Beleef dan de keukens van Rotpunkt met een nieuwe dimensie. Dit alles dankzij het flexibele systeem Wall Solutions. Met het handige wandsysteem kun je alles aan de wand hangen. Of het nu gaat om een messenblok, een foliedispenser of een kookboek-/tablethouder. De ruimtebesparende opslag wordt zo een echte blikvanger in de keuken en bespaart ook nog eens ruimte. Hoe ideaal is dat?!

Wij zijn erg enthousiast over de keukens van Rotpunkt, Duitse keukens die een onverwoestbare reputatie hebben. Ben jij nieuwsgierig naar een Rotpunkt keuken? Kom dan langs op onze keukenafdeling of maak van tevoren een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zo weet je zeker dat je van de juiste informatie kan worden voorzien.

Plan jouw keukenafspraak

filter en sorteer