Sanibell

Wij kunnen stellen dat Sanibell zeker geen eendagsvlieg is in de sanitair branche. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren zeventig en importeert al sinds jaar en dag sanitair voor de projectwereld. Graag nemen wij jou mee in de wereld van Sanibell.

Over Sanibell

Voor de oprichting van Sanibell gaan we meer dan 40 jaar terug de tijd in. Door de jaren heen is er bij het merk een specialisme ontstaan in het vermarkten van badmeubelen. We praten hier dan ook over Nederlandse design badmeubelen, die geheel zijn ontworpen naar de Europese behoeften. Inmiddels zit de tweede generatie in het bedrijf, wat ervoor zorgt dat het een jong & dynamisch bedrijf is met persoonlijke en directe aanspreekpunten. Doordat er een spreiding is in samenwerking met meer dan 35 producenten is continuïteit gewaarborgd. Dit maakt dat ze sterk zijn in hun private labels, omdat er een grote diversiteit is in de meubelontwerpen.

Sanibell produceert badkamermeubelen in diverse segmenten voor haar eigen badkamermerken INK, Bliss®, Proline en Basic Line, waarover later meer. Net als ons denkt Sanibell ook aan de toekomst. Dit is dan ook de reden dat hun kantoorpand en magazijn in Oud-Beijerland volledig zelfvoorzienend. Energie wordt opgewekt uit de aarde door middel van een aardwarmtepomp. Diep in de aarde is het altijd 15 graden. De warmtepomp pompt dan water met deze temperatuur naar boven en koelt of verwarmt uiteindelijk het pand naar de gewenste temperatuur. Daarbij is het dak van Sanibell voorzien van 233 zonnepanelen, die zowel het kantoorpand als het magazijn van energie voorzien.

Ontdek hoe je jouw badkamer kunt inrichten

Daarnaast vinden wij het een mooi gegeven dat Sanibell betrokken is bij meerdere sociaal maatschappelijke organisaties om zo een steentje bij te kunnen dragen. Zo steunen zij onder andere Stichting Mensenkinderen, Stichting Matumaini, Stichting Jarige Job, Victory4All en Cordaid Microkrediet. De stichtingen hebben allemaal als uitgangspunt om minderbedeelden te helpen.

Een exclusieve merklijn

Zojuist lieten we al doorschemeren dat Sanibell meerdere merken onder zich heeft. Bliss® heeft een exclusieve merklijn van badkamermeubelen en –wastafels. Deze inspireren jou tot het creëren van een geheel naar eigen wens, ingerichte badkamer. De meubelen staan bijvoorbeeld heel erg gaaf in een moderne badkamer. De collectie van Bliss® bestaat uit twee merken met ieder een eigen karakter.

Als eerste hebben we de Bliss Elements, een programma wat al enige naamsbekendheid heeft gekregen. Vele mogelijkheden met een kenmerk van semi-maatwerk. En hoe gaaf is dat?! De badmeubelen hebben een ruime keuze in materialen en kleuren en kunnen tot wel een maximale breedte van drie meter ontworpen worden!

De nieuwe serie E’viva van Bliss® maakt dat jij jouw badkamer helemaal naar wens en op maat kunt inrichten. Dit komt door het strakke en duurzame basismateriaal van Solid Surface. Hierbij kunnen de wastafelplateaus tot wel maximaal vijf meter ontwikkeld worden. Wat een ruimte krijg je in de badkamer?!

In eigen huis ontworpen en ontwikkeld

De INK meubelen worden geheel naar Nederlandse begrippen in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Deze meubelen stralen comfort uit, iedere dag weer. Net zoals de Bliss serie bestaat de INK uit diverse modellen en vormen, de meubelen zijn het visuele bewijs van goed doordachte ideeën en innovatieve technieken. Zo wordt ervoor gezorgd dat er altijd een meubel past in jouw stijl en smaak van de badkamer. Terwijl jij daarna optimaal kunt genieten van de beste comfort.

Doorloop het stappenplan

Met de Proline haal je een uitgebreid badkamerprogramma in huis die je heel gemakkelijk met vijf stappen kunt doorlopen. Je kunt jouw creativiteit heel gemakkelijk kwijt in het ontwerpen van jouw Proline badkamermeubel. Zoals net al duidelijk is geworden, kun je met het overzichtelijke stappenplan het meubel helemaal naar eigen wens maken.

Als eerste maak je een keuze uit een wastafel of opbouwkom van de materialen porselein, polystone of hardsteen. Vervolgens denk je na over hoe breed het meubel mag zijn. Wil je twee waskommen erop kwijt of is eentje voor jouw voldoende? Daarna kies je welke kleur onderkast je wilt hebben zodat deze perfect bij de rest van de badkamer past. Je kunt er ook voor kiezen om nog meer opbergruimte te creëren met een hoge kast of een stalen element. Als laatste stap kies je voor een spiegel, dit kan in meerdere varianten zoals een spiegel met verlichting of een spiegelkast.

Keep it simple

Met de Basic Line houd je het simpel in de badkamer, maar zeker niet minder mooi. Je maakt in deze serie kennis met de verschillende materialen van wastafels, drie moderne kleuruitvoeringen en diverse maten. Je kunt kiezen voor extra toevoegingen zoals een hoge kast en spiegel, zo maak je het meubel helemaal tot in de puntjes af.

De onderkasten uit deze Basic Line worden allemaal uitgevoerd met uittrekbare metalen softclose ladesystemen. Dit zorgt ervoor dat de lade altijd zacht dicht valt, ook wanneer je deze met de nodige kracht dicht gooit. Door de geleiders wordt de kracht goed opgevangen, wat ervoor zorgt dat de lades met een zacht tempo sluiten. De hoge kasten van deze lijn hebben ook een softclose ladesysteem. De hoge kasten zijn zo ontworpen dat ze een geheel vormen met de onderkast van het meubel.

Ben jij net als ons enthousiast geworden van Sanibell? En ben je nieuwsgierig wat alle mogelijkheden zijn? Kom dan eens langs in onze winkel en laat je adviseren door onze badkameradviseurs. Om er zeker van te zijn dat jij advies kunt krijgen, kun je er ook voor kiezen om vrijblijvend een afspraak in te plannen met één van onze adviseurs.

Plan jouw badkamerafspraak

filter en sorteer