SolidDoor

Stalen deuren zijn nog steeds een trend in de interieurwereld. De deuren van het merk SolidDoor sluiten daar perfect op aan, metalen deuren voor zowel binnen als buiten. We nemen je graag mee in het ontstaan, de werkwijze en het assortiment van dit merk. Lees je mee?

De roots van SolidDoor

FVB Interieur-Designs is de partij achter SolidDoor. Ze staan voor jarenlange ervaring op het gebied van maatwerkdeuren. In Waalwijk worden de (schuif)deuren in de eigen werkplaats en fabriek door het eigen productieteam geproduceerd. Het gehele team is enthousiast en gedreven. Er wordt meegedacht in allerlei mogelijke oplossingen, zodat er voor ieder wat wils is.

Daarbij heeft het merk een duidelijke visie. Een woning heeft namelijk een belangrijke rol in het leven van eenieder. Het is een plek waar we ons thuis voelen en graag geruime tijd in doorbrengen. SolidDoor heeft daarom ook als missie en visie om met de deuren de beste oplossing te bieden voor elke ruimte in huis. Hoogwaardige en exclusieve materialen staan bij dit merk hoog in het vaandel, waarbij de deuren altijd maatwerk zijn. Ze kennen geen standaard, maar kunnen altijd het gewenste product aanbieden. Dit gevoel trekken ze ook graag door naar de ruimte om het huis, namelijk de tuin. De tuin is namelijk de laatste jaren een steeds belangrijkere plek geworden in huis. Dus ook voor buiten kunnen ze de beste oplossing bieden. Zoals ze het zelf zeggen, (bijna) alles is mogelijk!

Ontdek onze deuren

De kracht van ervaring en vakmanschap

SolidDoor werkt met eigen mensen en dat staat voor echt vakmanschap. Zij zorgen ervoor dat iedereen met zijn of haar expertise bijdragen in het proces om tot een zo goed mogelijk eindproduct te komen, hoogwaardige (schuif)deuren. Zowel vooraf als achteraf vindt er een controle plaats bij hetgeen wat zij afleveren. De persoonlijke werkwijze is een groot voordeel en zorgt ervoor dat zij de kwaliteit van de deuren kunnen waarborgen.

Er wordt altijd gekozen voor de beste materialen om de mooiste deuren te kunnen produceren. Op deze manier draagt SolidDoor bij aan een duurzame productie van deuren. SolidDoor is gespecialiseerd in het maken van (schuif)deuren van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt ervoor dat de deuren onderhoudsvrij zijn, een strakke detaillering hebben en licht van gewicht zijn.

De eigenschap flexibiliteit sluit naadloos aan op de visie van SolidDoor, want zoals we net ook al benoemden (bijna) alles is mogelijk! Dit alles komt door het leveren van maatwerk dat wordt afgestemd op de wensen en behoeften van hun klanten. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we tot het beste resultaat komen.

Metalen deuren voor binnen en buiten

De Grand Metal Doors, it’s all in the name! Door de strakke vormgeving zijn deze deuren een echte eyecatcher voor jouw interieur en vrijwel toepasbaar in iedere woonstijl. De deuren geven een moderne en industriële look aan jouw interieur. De ranke profielen in combinatie met veel glas zijn deze deuren de perfecte oplossing om een ruimte fysiek te verdelen zonder het (dag)licht te blokkeren. Op deze manier oogt de ruimte open, maar kun je deze ook afsluiten. De metalen deuren zijn standaard voorzien van gehard veiligheidsglas.

De deuren zijn vervaardigd van hoogstaand aluminium, welke exact op maat gemaakt kunnen worden. Het brengt vele voordelen met zich mee, welke hierboven al zijn besproken. Naast deze binnendeuren van de Grand collectie, is dit deurensysteem ook zeer geschikt voor buiten. Je kunt hierbij dan denken aan het afsluiten van buitenverblijven zoals een terrasoverkapping of veranda. De moderne look van binnen trek je dan heel gemakkelijk door naar buiten. Het tuinseizoen wordt op deze manier eenvoudig verlengt en het comfort wordt tegelijkertijd vergroot.

Het grootste voordeel van deze schuifdeuren is dat het ruimtebesparend is. Ze schuiven of langs of in de wand weg. Het schuifdeurprofiel beschikt over een gedetailleerde profilering. Groot voordeel hiervan is dat de wanden ook zonder handgreep uitgevoerd kunnen worden. Door een inkeping in het profiel kan de deur gemakkelijk worden geopend.

De deuren zijn standaard leverbaar in zwart, kwartsgrijs, wit en antraciet, maar tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Daarbij zijn vele vakverdelingen met het glas beschikbaar, waaronder glas in lood. Hoe gaaf is dat?! Hiermee haal je echt de authentieke stijl van vroeger terug in huis. Ook zijn er vaste wanden, al dan niet in combinatie met schuivende wanden mogelijk voorzien van een softclose systeem. Zoals hierboven al aangegeven, zijn de deuren ook geschikt voor buitenverblijven en dus waterdicht. Al met al zijn de deuren van SolidDoor een ware toevoeging voor jouw woning.

Zie je deze deuren ook wel bij jou binnen of buiten? Kom dan eens langs in onze winkel en ontdek de mogelijkheden. Onze adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste deur voor jouw woonsituatie. Kom gezellig langs!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer