Storytiles

Wil je een keer iets anders aan de muur in plaats van een schilderij, poster, IXXI of wandkleed? Ontdek dan eens deze leuke tegeltjes voor aan de muur van Storytiles. Dit Nederlandse bedrijf staat bekend om de kunst op tegeltjes. Leuk om op te hangen of juist te mixen met andere tegels in de keuken, badkamer of het toilet. Laat je hieronder inspireren met de nieuwste collectie!

De Storytiles collectie bestaat uit zowel oude oer-Hollandse tegeltjes en moderne tegels die stuk voor stuk handgemaakt zijn. Voor een aantal tegeltjes werkt Storytiles samen met kunstenaars en illustratoren waardoor elk tegeltje zijn eigen verhaal vertelt. Zo is er zelfs samengewerkt met het Van Gogh museum of doet de nieuwe collectie je denken aan de citytrips die je hebt gemaakt. Elke collectie is dus weer anders!

In de keuken of badkamer

Bezig met een verbouwing of wil je juist je badkamertegels of keukentegels vernieuwen? Denk dan ook hierbij eens aan Storytiles. Met een paar toffe tegeltjes maak je jouw badkamer- of keukenmuur net eventjes wat speelser. En geloof ons; elke keer is er wel weer iets nieuws te zien! Ga je liever voor een paar effen tegels? Ook die zijn verkrijgbaar!

Als decoratie of cadeautje

Maar we kunnen ook voorstellen dat je een verbouwing net even iets teveel van het goede vindt. Gelukkig is daar ook een oplossing voor! Want Storytiles zijn ook erg leuk om als decoratie op te hangen aan de muur of neer te zetten op een plekje. En dat niet alleen; het is ook nog eens een leuk cadeautje om te geven!

Welk tegeltje is jouw favoriet? En ben jij ook zo nieuwsgierig naar de hele collectie van Storytiles? Bestel de tegeltjes van Storytiles heel gemakkelijk bij ons online.

filter en sorteer