Van Rijn Products

Glas vinden wij fascinerend en het materiaal werpt een nieuw licht op jouw badkamer. Het materiaal zorgt ervoor dat de badkamer op een transparante manier wordt afgeschermd, iets wat met traditionele materialen vrijwel onmogelijk is. Van Rijn Products is dé oplossing wanneer je op zoek bent naar een glazen oplossing in de badkamer. We laten je graag kennismaken met dit badkamermerk.

Het ontstaan…

Van Rijn Products is bijna twintig jaar geleden opgericht en wel in het jaar 2003. Gespecialiseerd in het ontwerpen en toepassen van sanitaire en glazen oplossingen. Alle wensen die jij hebt, worden omgezet in kwaliteit. Door de service, flexibiliteit, het aanbieden van maatwerk en de kwaliteit krijg je een eindresultaat in jouw badkamer van een hoog niveau. Met de glazen oplossingen geef je jouw badkamer sfeer en vorm. Zo kun je elke dag weer een frisse start maken!

Ontdek een badkamer met inloopdouche

De reden om te kiezen voor de glazen oplossingen van Van Rijn Products vinden wij toch wel omdat zij een totaaloplossing kunnen bieden. De mogelijkheden zijn zeer divers, zo is er altijd een oplossing die past bij jouw wensen. Door een intensieve samenwerking en al meer dan vijftien jaar ervaring, kunnen zij jou helpen om de meest unieke doucheopstelling samen te stellen geheel naar eigen wens. Er wordt gezorgd dat jij een optimaal douchecomfort ervaart. Van Rijn Products plaatst meer dan 25.000 douchecabines per jaar!

Maak jouw badkamer af

Van een badkamer wil je genieten, je wilt er echt tot rust komen. Het voldoet niet alleen als een functionele ruimte, het voldoet namelijk ook als ruimte om te ontspannen. Jouw badkamerinrichting bepaalt eigenlijk in grote mate hoe jij dit kunt realiseren. Jouw badkamer krijgt een eigen persoonlijkheid en is dé plek waar jij tot rust komt.

De glazen oplossingen oftewel douchecabines van Van Rijn Products zorgen voor de juiste sfeer die jij wilt creëren in jouw badkamer. Zoals we al aangaven is er voor ieder wat wils, je kunt hierbij denken aan de standaard douchecabines maar ook aan maatwerk wanneer je specifieke wensen hebt. Van Rijn Products heeft dus als merk alles in huis wat jij nodig hebt om de badkamer van jouw dromen te realiseren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit merk? Kom dan eens langs in onze winkel en vraag advies aan één van onze adviseurs. Zij laten je graag zien welke doucheoplossingen het beste in jouw badkamer passen.

Maak vrijblijvend jouw badkamerafspraak

filter en sorteer