Vasco

Een radiator is een onmisbaar item in huis. Het zorgt ervoor dat je aangenaam en warm kunt wonen. In de badkamer zien we ook dat er steeds vaker voor een radiator wordt gekozen. Alleen de welbekende radiatoren met groeven zijn niet meer helemaal van deze tijd. Met de radiatoren van Vasco is dit verleden tijd, een radiator met een statement! Ontdek samen met ons de mogelijkheden van Vasco.

Een totaalaanbieder

Voordat we ingaan op de mogelijkheden, gaan we terug naar waar het allemaal is ontstaan. In 1975 rolde, in een Belgische fabriek, de eerste Vasco designradiator van de band. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten in designradiatoren en badkamerradiatoren. Wij kunnen wel stellen dat het merk het meest vooraanstaande designmerk van Europa is op het gebied van radiatoren. Ze hebben zich echt bewezen met ongekende kwaliteit en diverse ontwerpprijzen.

Met zijn circa 500 medewerkers is Vasco een totaalaanbieder als het gaat om verwarmings- en ventilatieoplossingen. De verkoop vindt plaats in Europa, maar ook zeker ver daarbuiten in landen zoals Japan, de Verenigde Staten, China en Nieuw-Zeeland. Ze ontwikkelen en produceren oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Hoe ze dit waarmaken? Dat doen ze door een sterke focus te leggen op de behoeften van de consument. Zo zijn ze altijd op zoek naar alternatieve materialen, innovatieve designs en vernieuwende productieprocessen. Eigenlijk staan ze nooit stil en gaan ze maar door! De productiebedrijven van dit merk zijn verdeeld over drie landen, namelijk België, Polen en ons eigen kikkerlandje.

Design en innovatie

Vasco vindt dat een radiator een geloofwaardig functioneel product met karakter moet zijn. Stijlvol en mooi om te zien, maar tegelijkertijd ook te voelen en te beleven. Met een Vasco radiator wordt eenvoud en efficiëntie verenigt tot een natuurlijke designradiator.

Het merk vindt het heel belangrijk dat niet alleen vandaag, maar ook nog over dertig jaar de radiator authentiek, inspirerend en doeltreffend moet zijn. Een eigenschap waar je volgens ons bijzonder trots op mag zijn. En dit is niet onopgemerkt gebleven. Dit is namelijk de reden dat Vasco door de jaren heen meerdere design-awards in de wacht heeft gesleept zoals de toonaangevende Red Dot Award voor productdesign.

Verwarmen in stijl

Het designmerk Vasco heeft een ruim assortiment in radiatoren. Zo vind je in het assortiment van Vasco stalen radiatoren maar ook aluminium- en elektrische radiatoren.

Laten we beginnen met de stalen radiatoren. Om deze radiatoren toonaangevend te noemen is een understatement. Want de warmteafgifte van deze radiator is optimaal, zelfs in een kleine ruimte. Je ziet dat er goed over het design is nagedacht, want deze is met recht doordacht en tijdloos te noemen. Plus door de slimme aansluitingen en bevestigingssystemen zijn ze snel en eenvoudig te installeren. Wij vinden de radiatoren een echte parel in de vormgeving. Echte oplossingen met een zichtbare meerwaarde voor jouw interieur.

Naast de stalen radiatoren heeft Vasco ook haar aluminium designradiatoren. Deze worden allen geproduceerd via een gepatenteerde persverbinding. De radiator wordt kataforetisch in de grondlak gezet en aansluitend hierop elektrostatisch gepoederlakt. Daaraan mogen we ook nog de andere unieke voordelen zoals warmtegeleiding, het hoge rendement bij lage temperaturen en het fraaie design aan toevoegen. We kunnen dus wel stellen dat met de aluminium radiatoren alle voorwaarden voor jou zijn vervuld voor een 100% duurzaam, esthetisch verantwoord verwarmingscomfort.

Woon jij in een energiezuinig huis? Dan is een elektrisch warmte-element in de badkamer zeker het overwegen waard. Hedendaagse woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat verwarming nog nauwelijks nodig is. Wil je het toch wat warmer in huis? Dan ben je het beste af met een elektrische radiator. Zeker wanneer je jouw eigen elektriciteit opwekt met PV-panelen.

Een radiator van Vasco geeft jouw badkamer stijl en design. Ze stralen klasse en warmte uit, waarbij ze ook nog eens eenvoudig zijn in het uiterlijk. Maar ze zijn niet alleen gaaf in de badkamer, ook in de rest van de woning zoals de keuken of badkamer komen ze super goed tot hun recht.

Trendy kleuren

Het merk Vasco is niet alleen trendsetter op het gebied van designradiatoren, maar ook in het aanbod van haar kleuren. De radiatoren worden namelijk sinds kort in zes nieuwe trendkleuren aangeboden: pink, silver, pearl beige, gold, curry en bronze.

Met de juiste kleur van de radiator zorg je ervoor dat het een echte eyecatcher wordt. Het zorgt ervoor dat er een mooie aansluiting is tussen de andere elementen, materialen en kleuren in jouw interieur. De trendwatchers laten zich dagelijks inspireren waarbij ze op zoek gaan naar de laatste (kleuren)trends en ontwikkelingen. De nieuwe kleuren die hierboven genoemd staan, noemt Vasco “nobele kleuren”, de reden hiervan is dat ze namelijk afgeleid zijn van hoogwaardige edelmetalen.

Op de radiatoren van Vasco wordt een kwaliteitsgarantie van tien jaar gegeven, inclusief de lak en waterdichtheid. Het merk hanteert een hoogwaardig en kwalitatief lakproces, die we herkennen vanuit de auto-industrie. Maar we kunnen wel stellen dat er op het gebied van kleur een heleboel keuze is. Zo vind je altijd een radiator die volledig aansluit bij jouw wensen en interieur.

Ben je geïnteresseerd in een Vasco radiator voor in bijvoorbeeld jouw badkamer? Maar dit mag ook in de keuken of woonkamer zijn. Ontdek dan eens de mogelijkheden en laat je informeren door onze badkameradviseurs. Zij kunnen jou voorzien van de beste informatie en nadenken over de meest geschikte radiator bij jou thuis!

Maak vrijblijvend jouw badkamerafspraak

filter en sorteer